Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

kitek81 21:48, 08 kwi 2015

u mnie teściowa jak siedziałam jeszcze przy różach, to wyszła i mówiła, żebym przykryła swój rozmnażalnik, bo ma przyjść przymrozek, a mi głównie hortek stamtąd szkoda!
inag 21:51, 08 kwi 2015

kitek81 napisał(a)

taaaa łany werbeny mam ich z 5 szt ale chyba coś tam jeszcze wylezie! musi, bo pod umbry myślałam dać trochę! stipy mam to fakt, petunii mam sporo i pelargonii, wiec do donic też będzie co wsadzić tylko za pikowanie muszę się w końcu zabrać

Już Ci wierzę, że 5 sztuk Zaraz się okaże że 500
inag 21:55, 08 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
u mnie teściowa jak siedziałam jeszcze przy różach, to wyszła i mówiła, żebym przykryła swój rozmnażalnik, bo ma przyjść przymrozek, a mi głównie hortek stamtąd szkoda!

Przed chwilą sprawdzałam prognozę na noc i niby przymrozków nie zapowiadają... ale stokrotki na wszelki wypadek schowałam.. Jak masz agrowłókninę to może przykryj to o co się boisz??? Szkoda, żebyś później się denerwowała...
inag 21:55, 08 kwi 2015

Mirka napisał(a)
Jak nie masz werbeny to mogę ci wysłać sazonki jak podrosną

A to nie będzie kłopot dla Ciebie???
kitek81 22:02, 08 kwi 2015

inag napisał(a)

Już Ci wierzę, że 5 sztuk Zaraz się okaże że 500

prawdę gadam! w zeszłym roku werbeną sadzonkami poratowała mnie Ania Mała Mi w tym roku też jakoś mi nie idzie, ale chociaż już te 5 szt jest, bo w zeszłym ani jednej własnej
kitek81 22:03, 08 kwi 2015

inag napisał(a)

Przed chwilą sprawdzałam prognozę na noc i niby przymrozków nie zapowiadają... ale stokrotki na wszelki wypadek schowałam.. Jak masz agrowłókninę to może przykryj to o co się boisz??? Szkoda, żebyś później się denerwowała...

i tak właśnie robię, na noc okrywam, w dzień odkrywam i tak na okrągło
inag 22:05, 08 kwi 2015

Ja wszędzie szukałam nasion ale u mnie są nie do zdobycia Panią w ogrodniczym tak zamęczałam tą werbeną, że później jak tylko mnie widziała z daleka krzyczała, że werbeny nie ma
Mirka 22:07, 08 kwi 2015

Żaden kłpot mogę ci wysłać takie do pikowania lub poczekasz aż u mnie podrosną i wtedy ci wyślę Nasionka też jeszcze mam jak byś chciała
inag 22:08, 08 kwi 2015

kitek81 napisał(a)

i tak właśnie robię, na noc okrywam, w dzień odkrywam i tak na okrągło

Tylko się nie pomyl w kolejności
Ja pod tym względem się wycwaniłam, bo wszystko o co się boję (w tym patyczki hortek) wywoże zawsze do szklarni do dziadków
inag 22:10, 08 kwi 2015

Mirka napisał(a)
Żaden kłpot mogę ci wysłać takie do pikowania lub poczekasz aż u mnie podrosną i wtedy ci wyślę

Kochana jesteś! Wszystko zależy od Ciebie. Jak Ci jest wygodniej. Ale tylko wtedy gdy będziesz pewna, że dla Ciebie wystarczy..