Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

kitek81 22:11, 08 kwi 2015

inag napisał(a)

Tylko się nie pomyl w kolejności
Ja pod tym względem się wycwaniłam, bo wszystko o co się boję (w tym patyczki hortek) wywoże zawsze do szklarni do dziadków

ale sobie wymyśliła szklarenka u dziadków! też właśnie patrzyłam na mini tunelki i chyba będę musiała sobie taki ala inspekt zrobić nad mój rozmnażalnik
Mirka 22:16, 08 kwi 2015

inag napisał(a)

Kochana jesteś! Wszystko zależy od Ciebie. Jak Ci jest wygodniej. Ale tylko wtedy gdy będziesz pewna, że dla Ciebie wystarczy..
Nie martw się wystarczy napisz adres bo nie zapisałam sobie
inag 22:19, 08 kwi 2015

Mirka napisał(a)
Nie martw się wystarczy napisz adres bo nie zapisałam sobie

Wyślę na PW tak za godzinkę bo muszę na chwilę uciekać
Jeszcze raz dziękuję ogromnie!!!!!!!!!
Mirka 22:29, 08 kwi 2015

Spoko
inag 22:49, 08 kwi 2015

Mirka napisał(a)
Spoko

Wysłałam
Viola 08:48, 10 kwi 2015

inag napisał(a)
Ja wszędzie szukałam nasion ale u mnie są nie do zdobycia Panią w ogrodniczym tak zamęczałam tą werbeną, że później jak tylko mnie widziała z daleka krzyczała, że werbeny nie ma

Ha, ha uśmiałam się, biedna pani
Sabina76 22:33, 11 kwi 2015

Ilona, u mnie werbena taka licha, że chyba kupię już podpędzone sadzonki. Moje wiśnie jeszcze nie posadzone. Czekam na mączkę bazaltową. W planach mam jakieś berberysy. Poleciłabyś jakieś? Myślę o kolumnowych.
Pozdrawiam padnięta po całym dniu w ogrodzie
inag 23:07, 11 kwi 2015

Sabina76 napisał(a)
Ilona, u mnie werbena taka licha, że chyba kupię już podpędzone sadzonki. Moje wiśnie jeszcze nie posadzone. Czekam na mączkę bazaltową. W planach mam jakieś berberysy. Poleciłabyś jakieś? Myślę o kolumnowych.
Pozdrawiam padnięta po całym dniu w ogrodzie

A wiesz, że właśnie myślałam dziś co u Ciebie?
Ja w berberysach to Ci nie pomogę bo zielona jestem... Mam tylko jednego i to niezidentyfikowanego
Werbenkę też miałam kupić bo z nasionami to tak jak pisałam lichutko u mnie... W zasadzie w żadnym ogrodzie w mojej miejscowości jej nie widziałam tak sobie myślę...
Odpoczywaj i regeneruj siły na nowy tydzień
Sabina76 23:13, 11 kwi 2015

inag napisał(a)

A wiesz, że właśnie myślałam dziś co u Ciebie?
Ja w berberysach to Ci nie pomogę bo zielona jestem... Mam tylko jednego i to niezidentyfikowanego
Werbenkę też miałam kupić bo z nasionami to tak jak pisałam lichutko u mnie... W zasadzie w żadnym ogrodzie w mojej miejscowości jej nie widziałam tak sobie myślę...
Odpoczywaj i regeneruj siły na nowy tydzień

Miło mi bardzo, że o mnie myślałaś Ilonko Pewnie jutro rano poczuję się jakby mnie czołg przejechał, ale po kawie będzie ok A Ty działałaś dzisiaj w ogrodzie?
inag 23:17, 11 kwi 2015

Tulipanki w ogrodzie jak na razie pąków nadal nie mają, za to przed płotem robią się coraz ładniejsze. Jak pogoda dopisze to może niedługo zakwitną...