szczepione miłorzęby w podobnej cenie są w podpoznańskim Szczepankowie, są szczepione też wyżej, niż 120cm musiałabym poszukać namiarów bo nie pamiętam dokładnie jaka ulica, kumpelka kupowała wiosną, ja jesienią i jesienią okazało się taniej chyba o 15 zł, przy pojedyńczym nie ma znaczenia, ale przy kilku..., mają też - a przynajmniej mieli - tez inne "szlachetniejsze" liściaki: różne buki, dużo szczepionych, trzmieliny itp
Ja tam nie krytykuję, niech się bawią młodzi, choć czasem wymyślają przerażające zabawy (widziałam dziewczynę, która miała twarz pomalowaną farbą olejną i do rzęs przyklejony styropian, i dzowniła do mamy zapytać czy rozpuszczalnikiem może to zmyć) MASAKRA!!! tak czy inaczej impreza na plus
u mnie też leje od soboty wieczora moje graby też sie moczą bo nie mam kiedy ich wsadzić mam nadzieję że przeżyją ten ciężki dla nich czas
To trzeba się na forum skrzyknąć i pojechać. tam są ludzie w każdym wieku, bo i muzyka dla wszystkich a psiapsiółki zawsze można wyedukować, lub zmienić w ostateczności
O ile mnie pamięc nie myli, to w zeszłym roku grał ten zespół dziecięcy Arka Noego i kościół też jest widoczny na woodstoku, coś tam działają
Fajnie że do mnie zawitałaś oczywiście zapraszam częsciej
Dzisiaj szwagier mi o nich opowiadał, jaki zbieg okoliczności. jeszcze do nich nie trafiłam ale na pewno zajrzę, jeszcze na necie spróbuję sie z ich ofertą zapoznać dzięki
od Asi Wietrzyk wzięłam sobie link który podesłałas o szkółce Wrzos kolo Łańcuta, też maja fajne ceny...szkoda że tak daleko ode mnie
Ewa, żebym ja to wiedziała
dopóki teściowa nie wróci ze szpitala, nie mogę się z domu ruszyć no i jeszcze roczek...
Niech siedzi, miejsce ma na korzonki dzięki za kocimiętkę
znajdziesz to tam gdzie są powieszone narzędzie, przed doniczkami
Ja na razie uziemiona jestem, teściowa w szpitalu, rodzice na karku, roczek więc jestem ze wszystkim w plecy
Wstępnie bym zaproponowałam niedzielę 6 kwietnia
Oczywiście że się załapiesz na irysy, jak byś miała chwilę to podjedź bo część już mam wykopaną i w donicach stoją