Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Alisonek 21:44, 25 kwi 2014

I nowe rh ciągle jeszcze w doniczkach a zaczynają pięknie kwitnąć

iwonaal 21:55, 25 kwi 2014

No, Ala to podziałałaś ostro, super.
Alisonek 21:57, 25 kwi 2014

iwonaal napisał(a)
No, Ala to podziałałaś ostro, super.

Tam gdzieniegdzie widać mojego pomocnika i w ciągniku mąż rządził
malgorzata_s... 22:03, 25 kwi 2014

Alu mając takich pomocników to ogród w try miga powstanie No a jeszcze przy twoim zapale to u sąsiadów obskoczysz Buziaczki
Zielona 22:14, 25 kwi 2014

Noooo... Kochana... jak już pokazałaś, to czapki z głów! Metamorfoza piękna Wiedziałam, że zdecydujesz się na horti na "zakręcie" Bonzaje profesjonalne. Dopiero podziwiałam u Magdy70, a teraz u Ciebie. Gratuluję precyzji.

Czy pod ścianą z czerwonej cegły chcesz posadzić same rh, czy wysunąć je do przodu i dać im jakiej plecki?

PS wredei nie było...

Alisonek 22:32, 25 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Alu mając takich pomocników to ogród w try miga powstanie No a jeszcze przy twoim zapale to u sąsiadów obskoczysz Buziaczki

Dlatego nie narzekam na nich, tylko chwalę pod niebiosa
a żebys wiedziała, bo koło naszej kaplicy rośnie taki zaniedbany krzak tui i chyba też go pociacham
Cmok
Ivvvona 22:38, 25 kwi 2014

Ala, ja też codziennie zaglądam i podziwiam Twoje poczynania. Bonzaje wyszły super i metamorfoza też mi się podoba. Przygotuj się że wisteria potrafi urosnąć bardzo szybko i będzie potężnym pnączem. Czy Twoja ma pąki kwiatowe? U mnie nareszcie są po kilku latach przerwy. Oby tylko nie było przymrozku. Pozdrawiam
Alisonek 22:39, 25 kwi 2014

Zielona napisał(a)
Noooo... Kochana... jak już pokazałaś, to czapki z głów! Metamorfoza piękna Wiedziałam, że zdecydujesz się na horti na "zakręcie" Bonzaje profesjonalne. Dopiero podziwiałam u Magdy70, a teraz u Ciebie. Gratuluję precyzji.

Czy pod ścianą z czerwonej cegły chcesz posadzić same rh, czy wysunąć je do przodu i dać im jakiej plecki?

PS wredei nie było...

Dzięki Martuś
horti na zakręcie to pierwsze co każdy zobaczy jak wejdzie do ogrodu. Za bonzaje dziękuję bardzo, bo się namęczyłam niemiłosiernie przy nich, dobrze że szwagierka pomagała, i te większe gałęzie przycinała, bo tak to bym tyle nie zrobiła. no i dziadki z Franiem

No własnie na tej czerwonej ścianie miały by być wredei, chociaż 2 szt. bo nie wiem z czego zrobic tam tło dla rh Jeszcze jest potrzebne tło dla tych różowych rh które wkleiłam na razie koło jodły

Asia pisała że nie było dzięki za info
Alisonek 22:41, 25 kwi 2014

Ivvvona napisał(a)
Ala, ja też codziennie zaglądam i podziwiam Twoje poczynania. Bonzaje wyszły super i metamorfoza też mi się podoba. Przygotuj się że wisteria potrafi urosnąć bardzo szybko i będzie potężnym pnączem. Czy Twoja ma pąki kwiatowe? U mnie nareszcie są po kilku latach przerwy. Oby tylko nie było przymrozku. Pozdrawiam

Iwonka moja wisteria będzie miała w weekend majowy roczek i wiem że jest potężna, a w zeszłym roku zapomniałam ja przyciąć, w tym musze koniecznie pamiętać
A kwiatków nie ma już widziałam że u Ciebie są pąki trzymam kciuki żeby pokazała na co ją stać
Cieplutko pozdrawiam
bartek_luberda 23:04, 25 kwi 2014

Alu ale się u Ciebie dzieje na bonsajach to rude z tego co wiem to choroba grzybowa Musisz gdzieś poszukać coś to ma wspólnego z gruszą rdza ale ale nie jestem pewna