Noooo... Kochana... jak już pokazałaś, to czapki z głów! Metamorfoza piękna Wiedziałam, że zdecydujesz się na horti na "zakręcie" Bonzaje profesjonalne. Dopiero podziwiałam u Magdy70, a teraz u Ciebie. Gratuluję precyzji.
Czy pod ścianą z czerwonej cegły chcesz posadzić same rh, czy wysunąć je do przodu i dać im jakiej plecki?
Dlatego nie narzekam na nich, tylko chwalę pod niebiosa
a żebys wiedziała, bo koło naszej kaplicy rośnie taki zaniedbany krzak tui i chyba też go pociacham
Cmok
Ala, ja też codziennie zaglądam i podziwiam Twoje poczynania. Bonzaje wyszły super i metamorfoza też mi się podoba. Przygotuj się że wisteria potrafi urosnąć bardzo szybko i będzie potężnym pnączem. Czy Twoja ma pąki kwiatowe? U mnie nareszcie są po kilku latach przerwy. Oby tylko nie było przymrozku. Pozdrawiam
Dzięki Martuś
horti na zakręcie to pierwsze co każdy zobaczy jak wejdzie do ogrodu. Za bonzaje dziękuję bardzo, bo się namęczyłam niemiłosiernie przy nich, dobrze że szwagierka pomagała, i te większe gałęzie przycinała, bo tak to bym tyle nie zrobiła. no i dziadki z Franiem
No własnie na tej czerwonej ścianie miały by być wredei, chociaż 2 szt. bo nie wiem z czego zrobic tam tło dla rh Jeszcze jest potrzebne tło dla tych różowych rh które wkleiłam na razie koło jodły
Iwonka moja wisteria będzie miała w weekend majowy roczek i wiem że jest potężna, a w zeszłym roku zapomniałam ja przyciąć, w tym musze koniecznie pamiętać
A kwiatków nie ma już widziałam że u Ciebie są pąki trzymam kciuki żeby pokazała na co ją stać
Cieplutko pozdrawiam
Alu ale się u Ciebie dzieje na bonsajach to rude z tego co wiem to choroba grzybowa Musisz gdzieś poszukać coś to ma wspólnego z gruszą rdza ale ale nie jestem pewna