Alu może schną bo cis osłabiony i mało ma zielonego. To w takim razie pryskaj. Jak duży cis to da radę a taki cięty to może faktycznie bidny. Teraz grzyby już się rozsiały i chyba zaschną te kalaretowate narośl. Należy wykonać oprysk jałowców od końca sierpnia 3 krotnie co 10 dni np. Bayleton,Score, choć najlepszy jest Bumper i Discus.
Ja sadziłam trawki i żurawki i rojniki, rozchodniki
Ala, ale u ciebie się dzieję!!!!
Bonzaje profesjonalne, metamorfoza super, zakupy bardzo udane i jeszcze na dokładkę młody ogrodnik ci rośnie!
I jeszcze kwitnące Rh w kwietniu...moje leniwie wystawiają do słońca zamknięte pączki kwiatowe.
Buziaki przesyłam.
Nikito ja tez buziaczkuję
Ogrodnika naszego to tylko podziwiać, już dostał od nas łopatkę i wie co się z nią robi, wieć za nim wsadziliśmy serby on badał każdą dziurę
na razie łatwo poszło bo to tylko 1 ściana, teraz dopiero się zacznie a plan leży i kwiczy bo coś nie gra
Rh faktycznie super że są kwiaty, od razu jest lepiej, szkoda że męćzę je w doniczkach i nie mam dla nich lokum
Za szybko myślę Wszędzie piszą że jałowców nie ma co pryskać bo sobie poradzą same. Raczej ten grzyb nie powinien im nic zrobić bo jak się wysieje to grzybnia ginie aż do następnego zakażenia od gruszy lub jarzębiny.Z wycinankami może jest inaczej bo maja mniej zielonych gałązek i słabsze są dlatego żółkną. Na liściastych grzyb dojrzewa 3 miesiące.Kolejne zakażenie następuje latem jak dojrzeje dlatego pryska się końcem lipca co 10 dni bo wtedy sieje się właśnie.
Ala,
Ale się napracowaliście całość nabiera kształtów, to widać. Wiązy jak zrozumiałam pisałaś, że będziesz prowadzić wąsko i chyba nie masz innej opcji Jaka jest długość wzdłuż czerwonej ściany?
Dlaczego piszesz, że plan leży? Tyle się dzieje u Ciebie