Ala bardzo mi się podoba to miejsce z tym że ja bym posadził wiązy dalej od siebie a pomiędzy nimi nasadził rząd zimozielonych np. cisów, żywotników W ten sposób miałabyś po dwóch stronach solitery o jasnożółtym kolorze a w środku ściankę zasłaniającą mur sąsiadów Co myślisz o moim pomyśle ?
Na pergolę proponuję żagiel przeciwsłoneczny dostępny na Allegro lub Ikea za grosze Dzięki niemu będzie można posiedzieć pod osłoną w słoneczne dni a i przed deszczem Cię ochroni
A takiego paskudztwa to ja w życiu nie widziałem i mam nadzieję że nie będę musiał I jeszcze jakie zbliżenie Fujjjjjj
Pomocnik Franek jest najfajniejszy na placu budowy
Śliczne te Twoje wredotki, tfu tfu, oby zdrowo rosły Na tej ścianie chyba będą dobrze wyglądać tylko daj im coś do kontrastu no i większy odstęp zrób, to są w sumie duże drzewa. Udanego weekendu
Ilonka dzięki za link, akurat wątek śledzę i pamiętam relacje Bogusia z wyciągania opuchlaków..bleee
natrafiłam na info że mogą to też być rolnice, eMek pryska uprawy na rolnice więc jest duże prawdopodobieństwo że to właśnie te larwy. zobaczymy czy coś jeszcze znajdę, oby nie.
Pozdrawiam cieplutko
Przemku chyba telepatycznie odczytałam co tutaj napisałeś, bo w drodze powrotnej z zakupów grillowych kupiłam 5 cisów Wojtek takie chude patyczaki
moją myślą było że może zasłonią właz od wody, jutro ustawię je koło wiązów. ja wiem że one teraz stoją blisko siebie, ale tak łatwiej wszystko złapać na 1 fotce też muszę uważać z tymi nasadzeniami bo tam rośnie orzech, i tak musze go przykrócić bo inaczej zasłoni wiązy
Ciekawy pomysł z tym żaglem, obejrzę co tam ciekawego jest na Allegro
dziękuję za wszystkie pomysły