Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Alisonek 23:30, 30 kwi 2014

Ivvvona napisał(a)
Śliczne te Twoje wredotki, tfu tfu, oby zdrowo rosły Na tej ścianie chyba będą dobrze wyglądać tylko daj im coś do kontrastu no i większy odstęp zrób, to są w sumie duże drzewa. Udanego weekendu

Z tyłu za nimi myślałam albo o buku dawyck purple, albo fountaine albo grujecznik trzeba to jakos mądrze rozlokować buziaki
Alisonek 23:34, 30 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale działasz kobieto Jesteś nie do zdarcia Franio za chwilę ten płotek rozbierze Widział jak składali Buziak

Gosieńko a staram się jak najwięcej zrobić, oczywiście pomocnicy też są.
Płotek mąż skończył i wygląda tak

mam nadzieję że po malowaniu posłuży nam dobrych kilka la i jednak Franio go oszczędzi
No i niespodzianka od teścia, ja na zakupach a on sobie pergolę układa na wieczór tylko piwko chciał takich pomocników to ja kocham

Kasik 08:18, 01 maj 2014

Super działacie Alu wspólnie. To miejsce pod pergolą przyniesie wiele radości, a i roślinki cudnie będzie oglądać siedząc z kawką. Franio ma się od kogo uczyć- i pracy i miłości.
inag 09:02, 01 maj 2014

Alisonek napisał(a)

Ilonka dzięki za link, akurat wątek śledzę i pamiętam relacje Bogusia z wyciągania opuchlaków..bleee
natrafiłam na info że mogą to też być rolnice, eMek pryska uprawy na rolnice więc jest duże prawdopodobieństwo że to właśnie te larwy. zobaczymy czy coś jeszcze znajdę, oby nie.
Pozdrawiam cieplutko

A o tym dziadostwie to jeszcze nie slyszalam... Tego jest wiecej niz myslalam niestety..
Mam nadzieje, ze wiecej nie bedziesz musiala sie martwic takimi znaleziskami...
Udanego wypoczynku!!!!
bartek_luberda 09:35, 01 maj 2014

Alu to ten browar Namysłów u mnie no polepszyło się to piwo bo kupili go anglicy przeszli na swoje technologie i nikt go nie chciał pić nawet go w sklepach nie było a teraz powrót nawet mąż do nich wrócił i mówi że dla tych co się znają Dla mnie osobiście piwka bardzo nie lubię Piękna pogoda ptaszki śpiewają biorę się za robotę Potem zdjęcia
iwonaal 10:50, 01 maj 2014

Ala po prostu super wyszło. Bardzo mi się podoba wszystko oczywiście.
Ivvvona 20:21, 01 maj 2014

Ala, widzę że prace szybko posuwają się do przodu, nic dziwnego - przy tylu pomocnikach Pozdrawiam słonecznie
malgorzata_s... 21:03, 01 maj 2014

No i pięknie Płotek posłuży nie tylko dla Frania Może jeszcze dla jakiejś Frani??? A takich pomocników za piwko to ja tyż przyjmę chętnie Buziam i miłej majówki
Kondzio 21:06, 01 maj 2014

Macham pokazałem kurnik skończony hi hi hi
wiunia 23:00, 01 maj 2014

Alu ślicznie i wygodnie będzie po pergolą! Pozdrawiam serdecznie