Goście już podpici więc wbij się na weselisko bo nikt nie zauważy Oj jak ja dawno nie byłem na weselu Pohasał bym sobie z miłą chęcią a teraz lecę spać bo jutro napięty harmonogram dnia
W piżamie to myślę że nawet podpity gość by mnie zauważył
Mam dla Ciebie owady uchwycone w ogrodzie
Świętowałeś dzień dziecka??? my mieliśmy wizytę w parku etnograficznym, oczywiście dla Franko najlepsze były zwierzaki
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę
Witaj, fajnie że przyszłaś w odwiedziny
Mówisz że powojniki wpadły w oko, no to kolejne zdjęcia tych cudnych kwiatów
i to co zostało po JP II,niestety rozmazane
Dziękuję za wizytę i zapraszam częściej, bo jeszcze sporo prac do zrobienia
Werbenki od Agnieszki mieszkają w tym narożniku
Zeszłoroczny powojnik szaleje i idzie coraz wyżej ku słońcu, ciekawe kiedy będzie chcial pokazać swoje kwiaty
i kwitnący ...lubczyk, który pomimo corocznego wycinania kosiarka i tak żyje w naszym kwiatowym ogrodzie
Alu, przed chwila byłam u ciebie, ale swoje fotki wrzucałaś i nie chciałam się wtranżalać...
Piękne te powojniki u ciebie..i Rh dopiero zaczyna kwitnąć...moje dwa już przekwitły...został tylko czerwony.
A te miłorzęby Trole (bo u mnie aż trzy zamieszkały w tym roku) to koło ciebie kupowałam...w centrum ogrodniczym we Wrześni...też mi się spodobały i nie mogłam się oprzeć... (są u mnie zamiennikiem za Franki Boya, którego kiedyś tak szukałam)
Nikito to juz ostatni jest rh który będzie kwitł w tym roku, po reszcie zostały już tylko wspomnienia i zdjęcia
wiem wiem, że trole to zamiennik Frankówm, jestem na bieżaco u Ciebie ale nie wiedziałam że masz aż 3 trole.
wiesz że Gardex ma w gnieźnie też swoja siedzibę