Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Alisonek 22:59, 01 cze 2014

Kondzio napisał(a)
Ale slicznosci pokazujesz piękne zmiany

dziękuję Kondziu, w takim doborowym towarzystwie to wstyd nic nie zmieniac i nie ulepszać w ogrodzie, a że ja musze najpierw naprawiać to chwalę się tym co jest ładne
iwonaal 11:40, 02 cze 2014

Ala, zmiany piękne.
elzbieta_g 11:47, 02 cze 2014

Alisonek napisał(a)

[/img]

biały piękny
lubczyk? tylko na cele ozdobnicze rozumniem
buziaki u mnie paskudna pogoda
Gardener27 16:48, 02 cze 2014

Alisonek napisał(a)

W piżamie to myślę że nawet podpity gość by mnie zauważył
Mam dla Ciebie owady uchwycone w ogrodzie

Świętowałeś dzień dziecka??? my mieliśmy wizytę w parku etnograficznym, oczywiście dla Franko najlepsze były zwierzaki
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę

Więc ..... weselna piżama party Ala byłabyś królowa parkietu i przynajmniej nogi by Cię nie bolały bo w kapciach

Tym razem owady dla mnie Czuję się wyróżniony Muszę sobie zrobić specjalny folder i wklejać te prezenciki od Ciebie

Oj świętowaliśmy dzień dziecka Pełny dom rozwrzeszczanych szkrabów i maluchów Głowa mała ile radości skumulowanej w jednym miejscu Amelia dostała wypasioną interaktywną lalę Zuzię na którą tylko spojrzała i powiedziała Nie lubię jej
Park etnograficzny to bardzo dobry pomysł i nic dziwnego że Frankowi przypadły zwierzaki do gustu

Pozdrawiam

wiunia 18:07, 02 cze 2014

Alu u Ciebie JPII już przekwitł, a mój jeszcze nawet nie zapowiada kwitnienia, kupiłam jesienią tycie tycie sadzonki na 15 cm, posadziłam, a wiosną ledwo wypuściły listki i pewnie nie zakwitną już tego roku
Alisonek 20:21, 02 cze 2014

Iwona dziękuję staram się jak mogę

Elu u nas też dzisiaj była pogoda pod psem (nie obrażając czworonogów)...jakie cele ozdobnicze lubczyku, do zupeczki mus wkładać również cmokam :*

Przemku a jeszcze nie masz takiego folderu z obcymi i innymi poczwarkami którymi Ciebie obdarowuję czas najwyższy to naprawić a lalka może jeszcze wróci do łask, albo wyciągnij baterie żeby nie była tak żywo bo to może odstrasza córcie

Wiuniu u mnie 1 papież kwitł a drugi chyba czeka na zaproszenie ja podlewam je nawozem do powojników, nie wiem co prawda czy to dzięki temu kwitł ale kwitł buziaki
Gabriela 20:33, 02 cze 2014

Pokazałaś co i jak się dzieje w ogrodzie, zmiany równa się piękny ogród, za dwa lata będzie zielony gąszcz.
Pajęczyna jak serwetka z kordonka.
Alisonek 20:36, 02 cze 2014

Gabriela napisał(a)
Pokazałaś co i jak się dzieje w ogrodzie, zmiany równa się piękny ogród, za dwa lata będzie zielony gąszcz.
Pajęczyna jak serwetka z kordonka.

Dzięki Gabrysiu za wizytę,dawno Cię u mnie nie było, ale przy ilości osób jaka Ciebie odwiedza to sie nie dziwię
melduję że dynia piżmowa została posiana,wzeszła (co prawda słabiej niż te moje zbierane nasiona z dyń, ale coś jest)
Nooo ogórd zmienia się cały czas, i coraz bardzie mi się podoba, a to juz coś
buziaki wysyłam
Gabriela 20:45, 02 cze 2014

Każdy kiedyś zaczynał ogród, a jak się patrzy na zdjęcia na przestrzeni lat, to dopiero cieszy, albo martwi, jak się coś ulubionego straciło.
Ze zbieraniem nasion dyni trzeba uważać, właściwie ma to sens tylko wtedy jak masz jedną odmianę, bo one 'żenią" się między sobą. U mnie na kompoście co roku są takie mieszane niespodzianki samosiejki, bardziej lub mniej udane.
Dynia piżmowa jest mniejsza niż inne, może dlatego wydawać się rachityczna na początku. I wschodzi bardzo długo, u mnie dopiero po ponad miesiącu wykiełkowała kolejna pestka.
malgorzata_s... 20:50, 02 cze 2014

No proszę toż to już ogród co się zowie Pięknie a roboty zrobione że hej Buziaczki