Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

wiunia 22:08, 04 cze 2014

Alu zazdroszczę wizyty w Yucce bardzo lubię tam zaglądć jak tylko mam okazję, a rzadko takowa się zdarza Były jakieś fajne promocje? Pozdrawiam!
Alisonek 22:14, 04 cze 2014

wiunia napisał(a)
Alu zazdroszczę wizyty w Yucce bardzo lubię tam zaglądć jak tylko mam okazję, a rzadko takowa się zdarza Były jakieś fajne promocje? Pozdrawiam!

teraz juz wiem co tam jest, bo ciężko znaleźć czego tam nie było i słusznie zazdrościsz wizyty
wiesz co było sporo skrzynek z bylinami 50%, były tam tez trawy. ja kupiłam chyba 6 szałwii po 5 zł i pervovską za 6 zł.
Kasik 22:21, 04 cze 2014

Zakupy zawsze poprawiają humorek. Ja już jestem na odwyku, tak że będę się tylko przyglądać. Ale kiedyś tam zajadę- bez wątpienia.
wiunia 22:25, 04 cze 2014

No proszę, to fajne ceny! Alu oczywiście zazdroszczę ale pozytywnie, ten ogrom roślin zawsze mnie wyłącza z towarzystwa jak z kimś tam jestem i chodzę taka trochę otumaniona, bo wszystko bym chciała kupić, a rozplenice japońskie albo stipy czy gracimilusy były może ? Zwróciłaś może na takie trawki uwagę?
Alisonek 22:33, 04 cze 2014

Kasik napisał(a)
Zakupy zawsze poprawiają humorek. Ja już jestem na odwyku, tak że będę się tylko przyglądać. Ale kiedyś tam zajadę- bez wątpienia.

ojj tak poprawiają zszargane przez urzędników nerwy
jutro obfotografuję nasze zakupy, to lukniesz co znaleźliśmy
buziolki
Alisonek 22:36, 04 cze 2014

wiunia napisał(a)
No proszę, to fajne ceny! Alu oczywiście zazdroszczę ale pozytywnie, ten ogrom roślin zawsze mnie wyłącza z towarzystwa jak z kimś tam jestem i chodzę taka trochę otumaniona, bo wszystko bym chciała kupić, a rozplenice japońskie albo stipy czy gracimilusy były może ? Zwróciłaś może na takie trawki uwagę?

Chyba wiem co mówisz, bo ja dawałam torebkę mężowi bo mi spadała z ramienia jak co chwilę po coś się schylałam i non stop wózka szukałam bo szlam jak zombi w amoku
Akurat buszowałam w trawach, bo kupiłam carexy, gracki tylko 3 mi w oko wpadły, morning light chyba nie było, rozplenic tez nic
Kasik 22:38, 04 cze 2014

Alisonek napisał(a)

ojj tak poprawiają zszargane przez urzędników nerwy
jutro obfotografuję nasze zakupy, to lukniesz co znaleźliśmy
buziolki

Luknę, na pewno.
A wiesz- nie każdy urzędnik niszczy nerwy- Grześ nie narzeka.
Zielona 22:42, 04 cze 2014

Alunia. Dziękuję, że dałaś znać, że się spontanicznie wybieracie. Wybaczcie, że nie mogłam poświęcić Wam więcej czasu ale miałam umówionych fachowców w domu i sama słyszałaś, że mnie ścigali... Najbardziej cieszy mnie to, że mogłam Was osobiście poznać i że zrobiliście zakupy
Zielona 22:46, 04 cze 2014

Alisonek napisał(a)

Chyba wiem co mówisz, bo ja dawałam torebkę mężowi bo mi spadała z ramienia jak co chwilę po coś się schylałam i non stop wózka szukałam bo szlam jak zombi w amoku
Akurat buszowałam w trawach, bo kupiłam carexy, gracki tylko 3 mi w oko wpadły, morning light chyba nie było, rozplenic tez nic

Gracki były - drogie! (25zł), ale bardzo duże sadzonki, spokojnie 3 szt by można zrobić.
Morning Light - pokazywałam Wam! były po 13zł mniejsze i po 23zł bardzo gęste
Rozplenice będą, jak będzie na nie czas... czyli pod koniec lata chyba...
Alisonek 22:49, 04 cze 2014

Zielona napisał(a)

Gracki były - drogie! (25zł), ale bardzo duże sadzonki, spokojnie 3 szt by można zrobić.
Morning Light - pokazywałam Wam! były po 13zł mniejsze i po 23zł bardzo gęste
Rozplenice będą, jak będzie na nie czas... czyli pod koniec lata chyba...

Dziękuje za sprostowanie, wiedziałam że jednak się zgubiłam teraz żałuję że ten morning mi uciekły, no nic innym razem. najpierw zagospodaruję ten wózek zakupów jeszcze raz dziękujemy za pilotowanie wycieczki