Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Nikita 22:50, 04 cze 2014

Alu, podziwiam warzywka...ale mi ochoty na robiłaś...mus jutro jakąś sałatkę zrobić...całą ogromną miskę....
Jutro zajrzę fotki zakupowe obejrzeć.
W tam tym roku w Yucce od (jeśli dobrze pamiętam)15 września była 50% obniżka na wszystkie rośliny...warto pojechać, bo można się za pół ceny nie źle obłowić.
wiunia 22:56, 04 cze 2014

Alisonek napisał(a)

Chyba wiem co mówisz, bo ja dawałam torebkę mężowi bo mi spadała z ramienia jak co chwilę po coś się schylałam i non stop wózka szukałam bo szlam jak zombi w amoku
Akurat buszowałam w trawach, bo kupiłam carexy, gracki tylko 3 mi w oko wpadły, morning light chyba nie było, rozplenic tez nic

Ala jesteś niemożliwa "zombi w amoku"!!! Takiego określenia szukałam! Dobre!!! Czekam na fotki jutro!
inag 22:58, 04 cze 2014

Cześć!
Dziewczyny powiem Wam tylko tyle, że jak te trawy u Was tyle kosztują to ja nie napiszę po ile są u mnie takie średniej wielkości sadzonki... Koszmar. Morning light w litrowej doniczce, moze ze dwadzieścia źdźbeł - 39 zł;-(
Alisonek 23:12, 04 cze 2014

Nikita napisał(a)
Alu, podziwiam warzywka...ale mi ochoty na robiłaś...mus jutro jakąś sałatkę zrobić...całą ogromną miskę....
Jutro zajrzę fotki zakupowe obejrzeć.
W tam tym roku w Yucce od (jeśli dobrze pamiętam)15 września była 50% obniżka na wszystkie rośliny...warto pojechać, bo można się za pół ceny nie źle obłowić.

sałatki to teraz praktycznie codzienne jedzenie
ooo to trzeba będzie pamiętac żeby we wrześniu odwiedzić jukę ale tylko z lista zakupową
Alisonek 23:13, 04 cze 2014

wiunia napisał(a)

Ala jesteś niemożliwa "zombi w amoku"!!! Takiego określenia szukałam! Dobre!!! Czekam na fotki jutro!

klapki na oczach i przed siebie, dobrze że było mało ludzi i nie trzeba bylo sie o nikogo obijać zapraszam jutro, a teraz mówię dobranoc
Alisonek 23:14, 04 cze 2014

inag napisał(a)
Cześć!
Dziewczyny powiem Wam tylko tyle, że jak te trawy u Was tyle kosztują to ja nie napiszę po ile są u mnie takie średniej wielkości sadzonki... Koszmar. Morning light w litrowej doniczce, moze ze dwadzieścia źdźbeł - 39 zł;-(

to ceny jak ze stolycy ale tej prawdziwej
przyjedź do nas po trawkę
iwonaal 11:13, 05 cze 2014

Ala uświadom mnie w jakiej juce byłaś?
inag 13:53, 05 cze 2014

Alisonek napisał(a)

to ceny jak ze stolycy ale tej prawdziwej
przyjedź do nas po trawkę

No właśnie w niedzielę byłam w Poznaniu w zoo z synkiem ale nie pomyślałam by zajechać;-( teraz sobie w brodę pluje za tą głupotę;-(
Macie szczęście, że mieszkacie tak blisko tego centrum ogrodniczego...
Alisonek 22:06, 05 cze 2014

iwonaal napisał(a)
Ala uświadom mnie w jakiej juce byłaś?

Iwona to jest wielkie centrum ogrodnicze w Tarnowie Podgórnym.
Alisonek 22:08, 05 cze 2014

inag napisał(a)

No właśnie w niedzielę byłam w Poznaniu w zoo z synkiem ale nie pomyślałam by zajechać;-( teraz sobie w brodę pluje za tą głupotę;-(
Macie szczęście, że mieszkacie tak blisko tego centrum ogrodniczego...

mogłaś wstąpić bo w nidzielę też jest otwarte
no ja do centrum mam 95 km jadąc obwodnicami i omijając miasto, to nie tak blisko, ale raz na jakis czas może być