A no pewnie że lustro by się przydało, tylko to $ kosztuje, a najpierw wolę w rośliny zainwestować, a na upiększanie przyjdzie jeszcze czas
nawet nie wiem jakie to musi być lustro, musiałabym się zagłębić w szczegóły techniczne, a teraz jestem na etapie nawadniania kropelkowego do warzywnika
Piękne miałaś pomidorki w zeszłym roku, faktycznie ten rok nie służy pomidorom, ale nie można mieć wszystkiego za rok będzie lepiej.
ja dopiero co kupiłam mój krwawnik i ładne sadzonki dostałam i mam nadzieję że w następnym sezonie będą jeszcze piękniejsze
a co do perovskiej to kupiłam w yucce 4 doniczki z podeschniętymi gałązkami i przecenione za 7 zł chyba, i te biedne małe krzaczki przecięłam jeszcze na pół bo mi brakowało na zapełnienie rabaty. i z tego cięcia wyszły takie małe kikutki, ale wszystko się przyjęło i pięknie się rozrasta i już nawet nowe przyrosty od korzenia wychodzą. a jeszcze niedawno takie mizernoty były
Aluś podobno takie zwykłe łazienkowe w zupełności wystarcza. Z tego co kojarzę to nawet Danusia ma takie zwykłe. Kasia z ogrodu "Pełnego złudzeń i niespodzianek" sama swoje przyklejała, tylko mówiła, żeby klej dawać na całą powierzchnię pod lustro, a nie plackami. Ale wiadomo, że są rzeczy ważne i ważniejsze. Ja też ostatnio zamiast reszty kostki granitowej wolałam roślinki kupić. A na wiklinowy płotek drugi sezon już się zasadzam, bo też mi żal wydać teraz na płotek zamiast na rośliny, więc rozumiem Cię w zupełności. Buziaki
Ala, wpadłam się przywitać po długiej nieobecności i w szoku jestem jakie u ciebie zmiany!!! Ile nowych roślin znowu przytachałaś! No i kanciki idealne!
Buziaki przesyłam
Za wszystko serdecznie dziękuję własnie dla koloru tego krwawnika zagośił on w mym ogrodzie też buziam :*
już za Tobą tęskniłam Kochana, ale to czas wakacji t nie ma co się dziwić że ludzie wyjeżdżają na jakiś czas, ale dobrze że juz jesteś z nami
staram się zmieniać, jeszcze trochę przede mną ale idzie w dobrym kierunku
Martuś nie mam zdjęcia całej rośliny tylko kwiat bo reszta jak kłębowisko łodyg wygląda które poziomo leżą na ziemi, a kawałek z kwiatkiem stoi jedynie pionowo