Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Alisonek 20:03, 14 lut 2016

Walentynkowe kfiatki

Oraz wiosenny parapet z ciemiernikami w roli głównej
Alisonek 20:28, 14 lut 2016

karolina_nowak napisał(a)
Alisonek, fajnie miałaś owiniętą folią paprykę. Czy przykrywałaś ją czymś od góry. Ja mam paprykę już wysianą, ale sadzę do folii nieogrzewanej. Pozdrawiam.

Witaj Karolina, widzę ze nie masz jeszcze swojego wątku to u siebie odpowiem.
Ja swoje papryki wysieje w okolicy końca lutego, zresztą muszę najpierw zakupić nasiona i sprawdzic jak tam fazy księżyca
Moje papryki sa w gruncie, tylko miały taką osłonę z tej folii dookoła i staram się wybrać najbardziej słoneczne miejsce z warzywnika. Sądzę do gruntu po zimnej Zosi.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Twoje papryki.
karolina_nowak 21:00, 14 lut 2016

Alisonek, termin siewu przypada od 16 lutego, też sprawdzam fazy księżyca. Moje papryki wschodzą po 3 tygodniach od siewu, długo się zbierają. W przyszłym tygodniu sieję pomidory te pod folię. Napisz mi czy papryka tak owinięta dobrze dojrzewała. Pozdrawiam
MirellaB 21:13, 14 lut 2016

Kwiatki super

Kocham tulipany
ryska 11:48, 28 lut 2016

Hej cieszę się, że mogłyśmy się poznać. Byłam już u Ciebie, biegałam po warzywniku pozdrawiam
Warmia 11:51, 28 lut 2016

Aluś jak dotarłaś? Pozdrawiam słonecznie
Gardener27 11:56, 28 lut 2016

Alu miło było Cię poznać Dziękuję za skorzenerę Będę gotował jak radziłaś

Kupiłaś tego platana w końcu czy nie ?
AsiaK_Z 11:58, 28 lut 2016

Też jestem ciekawa co było dalej z "drzewkiem" Jesteś wulkanem energii, mus powtórzyć spotkanie
Alisonek 20:53, 28 lut 2016

karolina_nowak napisał(a)
Alisonek, termin siewu przypada od 16 lutego, też sprawdzam fazy księżyca. Moje papryki wschodzą po 3 tygodniach od siewu, długo się zbierają. W przyszłym tygodniu sieję pomidory te pod folię. Napisz mi czy papryka tak owinięta dobrze dojrzewała. Pozdrawiam

Niemożliwa jesteś, moje nasionka jeszcze w paczuszkach
ani papryka ani pomidor nie ruszony. Rok temu też jednak na początku marca wszystko wysiałam, Papryka max 2 tyg wschodziła, pomidory ok tygodnia.
Papryka w tej foli to się ma świetnie, to już patent z 2 lat, tylko co roku go ulepszamy najszybciej doszła ta papryka stożkowa żółta Monanta. potem reszta.
pozdrawiam i zachęcam do założenia swojego wątku
Alisonek 20:55, 28 lut 2016

ryska napisał(a)
Hej cieszę się, że mogłyśmy się poznać. Byłam już u Ciebie, biegałam po warzywniku pozdrawiam

ooo cześć jak miło że sama mnie szybciej znalazłaś. szkoda że na Gardenii nie pogadałyśmy ale myślę że jeszcze będzie niejedna okazja.
pozdrowionka i lecę do Ciebie