Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Alisonek 20:57, 28 lut 2016

Warmia napisał(a)
Aluś jak dotarłaś? Pozdrawiam słonecznie

Dzieki za te pociągi, zdążyliśmy idealnie i nawet bilet bez problemu kupiliśmy. a w pociągu odpoczynek i stwierdzenie dawno tak się nie nachodziłam ale warto było. również pozdrawiam
Alisonek 20:59, 28 lut 2016

Gardener27 napisał(a)
Alu miło było Cię poznać Dziękuję za skorzenerę Będę gotował jak radziłaś

Kupiłaś tego platana w końcu czy nie ?

hej Bzykaczu Ciebie też miło było poznać. przepis jest doskonały więc jeśli wszystko wykonasz tak jak mówiłam to będziesz miał pyszne jedzonko
niby "Platan" został z tamtym panem a ja wybiorę się na łowy albo do Kórnika albo do byczków.
kamila66 21:01, 28 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Też jestem ciekawa co było dalej z "drzewkiem" Jesteś wulkanem energii, mus powtórzyć spotkanie

Przybiegłam od siebie Asia strzeliła w dziesiątkę określając Cię jako wulkan energii te Avatarki jednak są mylące nie poznałabym Cie... na ślubnym już tak

Pozdrawiam było mi bardzo miło Cię poznać
Wątek postaram się nadrobić
Alisonek 21:01, 28 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Też jestem ciekawa co było dalej z "drzewkiem" Jesteś wulkanem energii, mus powtórzyć spotkanie

Asienko bo my chyba podobne gaduły i charaktery jesteśmy super że Ciebie poznałam i mussss konieczny się częściej spotykać
Drzewko zostało na targach z panem a my poszłyśmy na pociąg. muszę się wybrać do szkółek i na pewno coś pięknego znajdę dla siebie. taka przynajmniej mam nadzieję. Pozdrawiam gorąco, buziaki
Alisonek 21:03, 28 lut 2016

kamila66 napisał(a)

Przybiegłam od siebie Asia strzeliła w dziesiątkę określając Cię jako wulkan energii te Avatarki jednak są mylące nie poznałabym Cie... na ślubnym już tak

Pozdrawiam było mi bardzo miło Cię poznać
Wątek postaram się nadrobić

Kamilko czyli obie musimy zmienić swoje avatarki ja często z włosami szaleję i jeszcze tylko czarna ani łysa nie byłam
buźka
Warmia 21:29, 28 lut 2016

Alisonek napisał(a)

Dzieki za te pociągi, zdążyliśmy idealnie i nawet bilet bez problemu kupiliśmy. a w pociągu odpoczynek i stwierdzenie dawno tak się nie nachodziłam ale warto było. również pozdrawiam

Polecam się na przyszłość
Ja do domu dotarłam dopiero ok. 20:00. A dzisiaj nogi bolały mnie jak po niezłym treningu.
rozark 21:59, 28 lut 2016

Przyszłam się przywitać ciebie pamiętam jako jedną z nielicznych ze względu na nietypową nazwę ogrodu
Mathildis 22:35, 28 lut 2016

Alu cudnie było znów zobaczyć Twoją rozpromienioną buzię. Szkoda że po raz drugi zamieniłyśmy tylko kilka słów, przy następnym spotkaniu już nie odpuszczę i porozmawiamy dłużej
Bogdzia 10:50, 29 lut 2016

Moim zdaniem na avatarku jesteś podobna ale jednak poznanie na zywo to zupełnie cos innego. Bardzo miła sympatyczna i uśmiechnieta zawsze z Ciebie osoba, miło byc w twoim towarzystwie. Ciesze sie z naszej znajomosci w realu i byle do nastepnego spotkania.
malgorzata_s... 11:18, 29 lut 2016

Alu ślicznie wyglądasz