sylwia_slomc...
23:53, 01 cze 2016
Widzę Matko Polko, że działasz
To bardzo dobrze
I tak sobie myślę po cichutku i szczerze teraz napiszę więc się proszę nie obrażać , ani nic
Ale zastanawiam się czy to dobry kierunek i styl wybrany?
Ja bym tu bardziej widziała ogród sielski , taki w stylu babcinych ogródków , trochę naturalny i popuszczony na luz
Nie czepiam się , żeby była jasność, ale taki bardziej by mi do otoczenia pasował niż formalny bo taki zaczynam obserwować i nie dla tego ,że ja tak lubię tylko tak mi zagrało z budynkami , otoczeniem i klimatem miejsca. Każdy ma jak mu pasuje oczywiście, mnie się wszystkie style podobają, prócz bardzo nowoczesnego bo tego nawet w domu nie lubię
Ale tutaj tak bym właśnie widziała, przemyśl.....zobacz jak ma Pszczółka Ewcia i jak to u Niej pasuje pięknie
. A tutaj trzeba będzie bardzo uważać żeby nie powstał zgrzyt z otoczeniem. No to namieszałam.....chyba, że się bardzo upierasz.....Na pewno będzie pięknie tak jak sadzisz, ale czy będzie pasować???.....no trudno puszczam i puszczam też oko

I tak sobie myślę po cichutku i szczerze teraz napiszę więc się proszę nie obrażać , ani nic

Ja bym tu bardziej widziała ogród sielski , taki w stylu babcinych ogródków , trochę naturalny i popuszczony na luz