Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

gaga 22:47, 23 sty 2014

Alisonek napisał(a)
A że uwielbiam fiolety to muszę tych zdjęć trochę poszukać Dobrze że była sesja ślubna i tam fiolet był Zresztą sami zobaczcie i sobie pooglądajcie

Nasz ślubny powóz mechaniczny

Dumny Pan Młody z kwiatkami

Żeby nie było...buty też miałam fioletowe taki element pozakwiatowy
ale piękna panna młoda pan młody też niczego sobie w fioletach
Pszczelarnia 09:42, 24 sty 2014

Czyli fiolet zacznie u Ciebie w ogrodzie panować?
Od razu w całej masie?
Alisonek 11:30, 24 sty 2014

iwonaal napisał(a)
Naprawdę jest prześliczna. A jeszcze moje trawy, jeszcze nie w pełnym rozkwicie. Tę największą mam na komórce. Jest wyższa ode mnie o metr, ja mam 1,70

Koniecznie musisz założyć swój wątek, bo teraz robisz nam wszystkim ciekawość co tam ukrywasz u siebie Już wiemy że będą trawy giganty, piękne pięknotnki, w tel widać aksamitki, się dzieje
A poza tym jak pokażesz ogród to łatwiej do Ciebie trafię jak będę jechała pozdrawiam
Alisonek 11:37, 24 sty 2014

Gosiu trzeba być lekko zwariowanym i kolorowym też, bo inaczej łatwo zginąć w tłumie. A tego nikt nie chce

Grażynko razem z eMkiem dziękujemy za bardzo miłe słowa. Cieszymy się że tak się spodobały fiolety w naszym wydaniu

Pszczółko myślę że moja miłość do fioletu zostanie zaznaczona w ogrodzie (zresztą jeden rh ma fioletowe kwiatki,jak przeżyje mrozy i zechce zakwitnąć nie omieszkam go Wam pokazać). Gorzej będzie z uwielbianym też srebrem...bo będę musiała się świerkiem srebrnym obsadzić

Ściskam Was mocno i ciepło, bo na dworze Berger. zapraszam na kawusię przedpołudniową
Alisonek 12:30, 24 sty 2014

Trzeba w końcu zakasać rękawy, zmusić mózg do pracy i tworzyć! Każdy już coś ma więc i na mnie pora!
Takie cuś mi wyszło...tylko nie bijcie

na schemacie tak by było

elzbieta_g 12:37, 24 sty 2014

te Nigre to chcesz za murem? czy tylko tak mi się wydaje
Alisonek 12:49, 24 sty 2014

Tak nigra za mur bo tam jest kawał pustej ziemi, wrzucę to zdjęcie jeszcze jak były wygibasy drzewne, ale widać to miejsce do sadzenia
elzbieta_g 12:56, 24 sty 2014

aha.. ładnie by wyglądały a nie boisz się o nie , że przy chodniku ktoś lub coś je zniszczy?
Alisonek 17:29, 24 sty 2014

No bojam się, najbardziej o piesy takie luzem biegające
A znowu jak nic nie posadzę to tak łyso jest, brakuje tego wysokiego piętra i od ulicy źle to wygląda, a na forum wszystko musi być dopracowane
;
bartek_luberda 21:09, 24 sty 2014

A może na mur coś posadzić jak u naszej szefowej Pozdrawiam Fiolety ślubne piękne