Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Tarnina 09:46, 28 lut 2014

Ale wyciachałaś, ja w tym roku w końcu wzięłam się za staare jabłonki... jedną też nieźle zciachałam ale akurat nie mam takiego zdjęcia... ale z roboty ogólnej są to jak skończę wreszcie swoją retrospekcję to też wrzucę.... a w ogóle to są śliwy ? myślałam, że jabłonie....
Alisonek 23:17, 28 lut 2014

Kurczę dobrze że tutaj jeszcze zajrzałam,bo padłam przy usypianiu młodego taki aktywny dzień dzisiaj był.
Ale od początku.....
Sad w dziennej odsłonie

Wszyscy pryskają Promanalem, więc i my pryskamy, tylko na większą skalę (jedyne 100 l wody )

eMek akrobata i wysokościowy

I na koniec pobielenie pni drzew, trochę późno ale przynajmniej efekt jest, chociaż po ciemku
Alisonek 23:20, 28 lut 2014

Rh też dostały dzisiaj oprysk wg zaleceń Bogdzi , mam nadzieję że im się polepszy

Pączkująca wisienka, albo czereśnia (już nie wiem co to było) fakt pączki są
Alisonek 23:23, 28 lut 2014

Tarnina napisał(a)
Ale wyciachałaś, ja w tym roku w końcu wzięłam się za staare jabłonki... jedną też nieźle zciachałam ale akurat nie mam takiego zdjęcia... ale z roboty ogólnej są to jak skończę wreszcie swoją retrospekcję to też wrzucę.... a w ogóle to są śliwy ? myślałam, że jabłonie....

No cięcie było ostre niektórych ale już czas najwyższy był, bo wiele lat nikt nic nie robił i teraz trzeba było nadrabiać zaległości.
Śliwki mamy 2, tu na zdjęciu wygolona węgierka

A na przeważającej większości zdjęć to są jabłonie dobre oko masz. pozdrawiam
Alisonek 23:26, 28 lut 2014

zabaewa napisał(a)
W mojej wadze od pół roku są puste baterie nikt nie pali się do kupienia nowych ja w sobotę będę od rana. Targam ze sobą osobistego tragarza /do tych moich zakupów/ hi hi. I nie będzie to małż, więc gderania o bankrutowaniu też nie będzie
Ala - mam kopać dla ciebie tę kocimiętkę czy poczekać trochę i w kwietniu dopiero ?

Ewuś ja jednak musiałam bagażnika auta zapakować tyle tych cebulek jest i czarna skrzynka bluszczu też myślę że rano będziemy.
Tragarz też będzie i to właśnie mąż, ale on rzadko marudzi
Nie spieszy się z kocimiętką do jutra
Alisonek 23:29, 28 lut 2014

Iwonki dwie ja jednak jadę samochodem, za dużo rzeczy mam do zabrania i jeszcze sąsiadka się zabiera
mam nadzieję że jakos się spotkamy w tym tłumie, mnie znacie ze zdjęć
buziaki i do zobaczenia
Nikita 23:30, 28 lut 2014

Alu...dajesz gwarancję, że te śliweczki ładnie odbiją...bo ja moje też tak wyciachałam i troszkę się o nie boję.....
A tak w ogóle, to co Ty jeszcze na forum robisz... czasem rano na pociąg nie wstajesz...sioo do łóżeczka
Alisonek 23:33, 28 lut 2014

Gwarancji nie daję bo wystarczy majowy przymrozek i też owoców nie będzie ale odbic muszą, tym brdziej że już ją obkopałam i nawozem zwierzęcym wzmocniłam
samochodem jadę i już ide spać, buziak
Nikita 23:33, 28 lut 2014

No i mnie ubiegłaś z odpowiedzią (jedziesz samochodem)...ale to nie zmienia faktu, że .....już która godzina...siooo spać
Alisonek 23:34, 28 lut 2014

Dobranoc :*