Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

Gabriela 16:30, 06 gru 2018

Na pewno to nie jest dynia makaronowa. Mam taką samą, kupuję w zaprzyjaźnionym warzywniaku co roku. Ma bardzo piękny pomarańczowy miąższ, idealny na moją zupę.
GorAna 20:05, 06 gru 2018

Ależ śliczności poczyniłaś
Ciekawe, czy one w nocy też tak bezczynnie siedzą?, czy może pomagają Ci w pracy?
Pozdrawiam Mariolu
paniprzyroda 21:14, 09 gru 2018

Kasya, o jakich warsztatach myślisz? Krasnoludkowych?
Gabrysiu, podobnie i ja nauczyłam się szyć na Singerze na pedał nożny. Potem kupiłam walizkowego Łucznika i służył mi do tej pory.
Właśnie dobrze napisałaś, są wesołe. Te typowo północne jakieś takie groźne są
Aniu - anabuko, dzięki, na razie koniec szycia
Anda, Agata, łoś dostał już sweterek i szaliczek, ale moi panowie mówią, że skórzaną kamizelkę powinnam mu uszyć, a nie w sweterki go ubierać
Haniu, brody są z materiału, sztuczne futerko, wystarczy kupić 20 cm
Ewo, chciałabym mieć tyle luzu, co ten kanapowiec Niestety, czasem podzielić się nie można, a szkoda
Miro, to wielka odpowiedzialność wiedzieć, że inni liczą na to, że co roku coś nowego wydumam Przez sześć lat pokazałam tu tyle dekoracji, że mogą się znudzić i one, i mój wątek
April, witam u mnie, miłe to co piszesz Nie wiem, jakie warsztaty Kasia miała na myśli Temat zawsze otwarty.
Krasnoludki podobno dobre fluidy mają, a na pewno strzegą domostwa, tak więc zostaną co najmniej do Wielkanocy Tylko we Wrocławiu widziałam Pomagajka, Ogrodnika, moje coś leniwe
Magnolio, miło Cię widzieć i wiedzieć, że zdarzy Ci się do mnie zajrzeć Dowiem się jak się nazywa ta dynia, bo syn przywiózł mi ją od producenta nasion dyniowych.
anka_- witam u siebie

AgataM 21:25, 09 gru 2018

Krasnale i łoś bardzo pomysłowe Bardzo mi się podobają. Jesteś niesamowicie twórcza... Podziwiam takie osoby
Pozdrawiam
paniprzyroda 21:31, 09 gru 2018

Gabrysiu, dynia pokrojona, jutro zupa będzię, faktycznie piękny kolor ma. O nazwę dopytam.
GorAniu, dopóki nie rozpakuję świecidełek z pudeł, to jakoś mnie nie ciągną bombki. Ale wystarczy impuls i potrafię popłynąć, że hej
Póki co na razie poubierałam krasnoludki, łosia

dołączyły do nich inne uszytki, jak Iza je fajnie nazywa

Agania 21:37, 09 gru 2018

Marioluś Pan łoś jest odjazdowy...już Cię robótki wciągnęły na dobre...a Ty
piszesz, że dopiero popłyniesz z tym klimatem ha, ha
paniprzyroda 21:41, 09 gru 2018

na fotelu na chwilę przysiadł taki skrzydlaty jegomość

i z kumplami dołączył do tych na korytarzu

a do ogrodu nie chciały wychodzić te, deszcz nie bardzo im pasuje i chyba zadomowią się w donicach pod dachem przy wejściu

anpi 22:08, 09 gru 2018

Mam gdzieś kawałek takiego szarego włochacza,patrząc na Twoje skrzaty aż kusi,żeby spróbować...Reszta szyjątek też śliczne, szczególnie te skrzydlate
gosika67 23:37, 09 gru 2018

Fajne te skrzaty, aż chce się świąt aby już były.
Kasya 03:57, 10 gru 2018

Tak Mariolko, chociaż zakochałam się w łosiu