Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

Gabriela 07:39, 05 gru 2018

Krasnoludki opanowały dom. Każdy inny a wszystkie takie wesołe. Rozumiem już dlaczego nie myślisz o bombkach skoro masz nowa maszynę do szycia ktora ma całą masę nowych funkcji. Kiedyś tam na studiach też szylam I za jedne z pierwszych zarobionych pieniedzy kupilam sobie elektrycznego Lucznika bo na sarym Singerze babci nie bardzo mi szło.
anabuko1 08:38, 05 gru 2018

paniprzyroda napisał(a)
[b]

w trakcie

tu już prawie skończone

ale jeszcze a to szaliczek, a to łapek brakuje, temu nos zróżowić, temu pomponik do czapeczki dorobić

Zabawę mam przednią, pomysły coraz to nowe, tylko czasu więcej poproszę

WAW!
ale fajne i krasnale i fajnie to wygląda w takiej ilości
Zdolna, zdolna to ty jesteś.I to bardzo
Anda 08:50, 05 gru 2018

Podziwiam za zdolności i kreatywność Krasnale bardzo sympatyczne. Ale łoś podoba mi się jeszcze bardziej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 12:51, 05 gru 2018

Mariolka - piękne Ci one są Reniferek do zakochania
Gruszka_na_w... 17:39, 05 gru 2018

Jakie śliczności! A z czego są brody?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Pszczelarnia 18:18, 05 gru 2018

paniprzyroda napisał(a)
[b]powstają skrzaty, łosie, choinki i takie tam

Jak Ci przesłać czas? Prosiłaś o niego.

Ten Jegomość kanapowiec ma chyba dużo czasu?

Piękne wszystko.

mira 20:59, 05 gru 2018

No nie mogę, a zastanawiałam się co tam wymyślisz nowego bo nie wątpiłam, że coś nowego wydumasz ale obstawiałam bombki a tu masz cała banda hahaha
cudownie
moja córka mi mówiła że była u znajomej a tam cały dom w takich skrztach jak w ysku, przed drzwiami też

pozdrawiam
April 14:49, 06 gru 2018

Kasya napisał(a)

Ja tam juz jestem usatysfakcjonowana cudeńkami które pokazujesz
I byłabym chętna na warsztaty po nowym roku jakbys może kiedyś zrobiła

Też bym się chętnie na takie warsztaty wpisała
A jakby mi jeszcze te skrzaty chałupę sprzątały, to zostawiłabym na cały rok, nie tylko od święta

SUPER
magnolia 15:54, 06 gru 2018

paniprzyroda napisał(a)
Asiu, miło, że zaglądasz, chociaż ostatnio chyba czymś innym jesteś zajęta, zresztą jak większość.
Haniu, cisy wobec tego dostaną dopalacze wg Twoich wskazówek, tylko dopytać muszę o proporcje.
Gabrielo, garnek stary, ale cały. Chociaż wolałabym dziurawy, to nie musiałabym otworów robić.
Gosiu, sposób z workiem foliowym był faktycznie skuteczny.
Agata, wykopaliska to popularna u nas giełda. Czasem uda się coś fajnego znaleźć, chociaż jeżdżę tam coraz rzadziej. Ostatnio bywałam, bo szukam czegoś ale na razie bezskutecznie. Te nóżki wpadły mi w oko. Były trzy pary, wzięłam dwie. Mam jeszcze dwie żeliwne ławki, już wypiaskowane i wymalowane proszkowo, ale czekają na dorobienie desek, które też są, lecz eM nie ma czasu
Ewo, nowy budynek jeszcze się robi, z przerwami, a jakże
Francuskie klosze? Mam takie dwie sztuki, ale nie wiedziałam, że tak się nazywają

Ostatnio dostałam taką dynię, podobno makaronowa

Piekna, ale nie makaronowa. Cos jest na rzeczy, bo moja mama tez dawała mi ja jako makaronową, ale makaronowa jest podłużna, podobna do żółtej cukini
Po upieczeniu wyjmuje się z niej widelcem miąższ w postaci takich nitek jak makaron
http://www.jadlonomia.com/wp-content/uploads/2014/11/MG_3390-600x900.jpg
anka_ 16:17, 06 gru 2018

Tej nie znam, ale napewno makaronowe są różne odmiany. Ja w tym roku miałam w zielono-żółte pasy.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies