Krasnoludki opanowały dom. Każdy inny a wszystkie takie wesołe. Rozumiem już dlaczego nie myślisz o bombkach skoro masz nowa maszynę do szycia ktora ma całą masę nowych funkcji. Kiedyś tam na studiach też szylam I za jedne z pierwszych zarobionych pieniedzy kupilam sobie elektrycznego Lucznika bo na sarym Singerze babci nie bardzo mi szło.
No nie mogę, a zastanawiałam się co tam wymyślisz nowego bo nie wątpiłam, że coś nowego wydumasz ale obstawiałam bombki a tu masz cała banda hahaha
cudownie
moja córka mi mówiła że była u znajomej a tam cały dom w takich skrztach jak w ysku, przed drzwiami też
Piekna, ale nie makaronowa. Cos jest na rzeczy, bo moja mama tez dawała mi ja jako makaronową, ale makaronowa jest podłużna, podobna do żółtej cukini
Po upieczeniu wyjmuje się z niej widelcem miąższ w postaci takich nitek jak makaron http://www.jadlonomia.com/wp-content/uploads/2014/11/MG_3390-600x900.jpg
Tej nie znam, ale napewno makaronowe są różne odmiany. Ja w tym roku miałam w zielono-żółte pasy.