Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

paniprzyroda 22:42, 26 sty 2019

Bożenko, na wnusie to się nie zanosi, muszę sie posiłkować cudzymi
IzaBelo, nie mam aktualnych zdjęć pracowni, ale postaram się jakieś fotki dla Ciebie pstryknąć.
Tymczasem lala wg wzoru z netu. Buty zrobiłam po raz pierwszy i jakoś stoi

yolka 10:44, 27 sty 2019

Jestem zachwycona Twoimi cudami, które tworzysz, obejrzałam "w tę i z powrotem" wszystkie te strony.

A teraz po świętach odliczanie do wiosny.
U mnie powolne, choinka jeszcze stoi, a stroik świąteczny puszcza odrosty, ale ciekawa jestem czy gałązki mają korzonki
Anda 12:16, 27 sty 2019

paniprzyroda napisał(a)

Ando, czy mają wzięcie, to jeszcze nie wiem, bo to pierwsze sztuki, a i duże dziewczynki z przyjemnością na nie popatrzą Ekologiczne, czyli z wełny owczej itd? Przy lalach waldorfskich to obowiązkowy trend.

Nie muszą być koniecznie waldorfowskie Ważne, że z materiałów bez tworzyw sztucznych. Może z Izabelą się dogadasz i sprzedasz parę w Niemczech ?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gruszka_na_w... 15:10, 27 sty 2019

Z takimi aniołami u boku to można przeć do przodu jak burza. Żaden diabeł nie stanie na drodze.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Muszelka 15:16, 27 sty 2019

Śliczności!
hanka_andrus 17:37, 27 sty 2019

Gdzie można dostać taką różową dzianinę bawełnianą?
Pszczelarnia 13:19, 28 sty 2019

Basilikum napisał(a)

pokaz pracownie pliiiiisssss

Pliiiiiiiiiiiissssssssssss.

Te lalki obłędne i włosy mają też fajne, nic nie trzeba zmieniać.
yolka 16:12, 28 sty 2019

paniprzyroda napisał(a)

Góra od sukienki cudna jest, dziś przyszłam jeszcze raz obejrzeć Twoje panny
Basilikum 16:18, 28 sty 2019

Anda napisał(a)

Nie muszą być koniecznie waldorfowskie Ważne, że z materiałów bez tworzyw sztucznych. Może z Izabelą się dogadasz i sprzedasz parę w Niemczech ?

a ja bym chetnie takie lale wziela do sklepiku
AgnieszkaW 17:35, 28 sty 2019

Mariolu, przecudowne te laleczki, a jakie ciepło od nich bije i pozytywna energia