Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka

Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka

Magdalenka 23:04, 25 lut 2014

Nic się nie martw. Nadrobisz i na forum i w ogrodzie. Ważne, aby synuś był zdrowy i nie złapało pozostałych.
Pozdrawiam i zdrowia życzę dla całej rodzinki.
ana_art 08:53, 26 lut 2014

ech tak to z dzieciakami bywa, zdrówka
jagoda99 15:55, 26 lut 2014

Aniu czytam ze dziecie chore szybkiego powrotu do zdrowia zycze
Dziekuje ze bylas u mnie
U mnie nadal bardzo zimno no i snieg dzisiaj ale ma byc malutko to nadzieja
Ptaszkow przybywa wiec wiosna za rogiem
Tutaj nie ma przedwiosnia takie pogodowe skrajnosci z zimna pogoda zmienia sie raptownie na cieplo i juz wiec czekam na te juz hi hi hi
Ania74 08:04, 27 lut 2014

Będzie dobrze... Mały dostaje antybiotyk, trochę cichszy jest niż zwykle ot i cały objaw choroby. Monitoruję pozostałą dwójkę, zwłaszcza najmłodszego... (powiesiłam go na inhalatorze, a że on go uwielbia, więc wisi z lubością). Obaczymy jak się to rozwinie, albo nie rozwinie...oby.
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, te zawsze są potrzebne
elzbieta_g 10:14, 27 lut 2014

łącze się w bólu chorobowo-antybiotykowym naszych szkrabów mój młodszy też lubi inhalacje raz to nawet usnął w trakcie
Ania74 11:30, 27 lut 2014

mój zasypia bezproblemowo, a ja go wręcz usypiam wieczorem inhalacjami... on sam się ich domaga, lubi to buczenie...
Ania74 21:32, 01 mar 2014

No to drugie dziecię zachorowało na to samo... ale podobno trzeci, ten najmłodszy, nie zachoruje... bo takie maluchy się anginy nie imają. Zobaczymy czy się sprawdzi...
elzbieta_g 13:38, 07 mar 2014

w innym wątku widziałam, że masz koniczynę na trawniku myślisz z nią coś robić bo ja jej ma strasznie dużo i dużo pszczół i dużo razy miałam żądło w palcu u nogi
Ania74 20:50, 08 mar 2014

mam koniczynę, i mam mnóstwo trzmieli na niej kiedy kwitnie... jeszcze nie myślałam czy coś z nią robić, chociaż ukąszenia dzieciaki już miały, mam co do niej dwojakie uczucia, podoba mi się i jednocześnie trochę wkurzają te roje owadów, głównie ze względu na dzieci właśnie... ehhh...
Mnie ona osobiście nie przeszkadza, a ogródek w stylu wiejskim nie wymaga ode mnie linijki, ani idealnego trawnika... zresztą jest trochę taki jak ja... czyli dość chaotyczny
ana_art 21:04, 08 mar 2014

nie wiem co Ci doradzić, niby fajna taka koniczynka kwitnąca, ale jednak trochę strach