Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Mala_Mi 09:44, 08 lut 2016

Dorota, ależ szaleństwo różane
Bogdzia 21:45, 10 lut 2016

Rzeczywiscie tych róz nakupiłas. Będzie latem co oglądac.Pracy jednak nie zazdroszcze.
mira 21:52, 10 lut 2016

Ogladnęłam Twoje różane zakupy, fajne i takie jakich nie mam poza Leonardo , będę z ciekawością oglądać i czekać na opinię
ja kupiłam 5 i też czekam na razie spokojnie bo po co tak galopować, ale fajna perspektywa co?
sylwia_slomc... 21:56, 10 lut 2016

Dorota123 napisał(a)

Dzięki Sylwio, już nie mogę się doczekać wiosny, nawet dziś poskubałam przez chwilę w ogródku.

Zima wróciła buuuuu
Dorota123 21:50, 11 lut 2016

Mala_Mi napisał(a)
Dorota, ależ szaleństwo różane

U mnie to prawdziwe szaleństwo, tym bardziej, że ja nigdy nie przepadałam za różami.
Dorota123 21:55, 11 lut 2016

Bogdzia napisał(a)
Rzeczywiscie tych róz nakupiłas. Będzie latem co oglądac.Pracy jednak nie zazdroszcze.

Bogdziu oglądam te moje nowe nabytki i jestem przerażona, one są w kiepskiej kondycji po zimie. To co wystaje ponad kopczyk z ziemi ma kolor czarny, więc jest martwe, ciekawe jak w ziemi, ale nie rozgarniałam żeby sprawdzić.
Co do pracy przy różach,najgorsza robota to przycinanie i dylemat co z obciętymi kłującymi gałązkami.
Dorota123 21:58, 11 lut 2016

mira napisał(a)
Ogladnęłam Twoje różane zakupy, fajne i takie jakich nie mam poza Leonardo , będę z ciekawością oglądać i czekać na opinię
ja kupiłam 5 i też czekam na razie spokojnie bo po co tak galopować, ale fajna perspektywa co?

Też jestem ciekawa jak to wszystko będzie wyglądało latem, czy rośliny, które posadziłam różom do towarzystwa dobrze dobrałam. Chętnie wzięłabym się już za prace ogródkowe, mam siedzącą pracę, więc jestem stęskniona za ruchem na świeżym powietrzu.
Bogdzia 21:59, 11 lut 2016

Dorota123 napisał(a)

Bogdziu oglądam te moje nowe nabytki i jestem przerażona, one są w kiepskiej kondycji po zimie. To co wystaje ponad kopczyk z ziemi ma kolor czarny, więc jest martwe, ciekawe jak w ziemi, ale nie rozgarniałam żeby sprawdzić.
Co do pracy przy różach,najgorsza robota to przycinanie i dylemat co z obciętymi kłującymi gałązkami.

U mnie tak co rok marzna do kopczyka a najgorsza robota to jednak chyba kopczykowanie przed zimą szczególnie jak jest ich dużo.Na razie nie zaglądaj do kopczyków tam pewnie wszystko w porzadku i urosna.
Dorota123 22:00, 11 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Zima wróciła buuuuu

U mnie też jest śnieg, ale mój nieletni się cieszy, bo na ferie jedzie w góry na narty.
Dorota123 22:04, 11 lut 2016

Bogdzia napisał(a)

U mnie tak co rok marzna do kopczyka a najgorsza robota to jednak chyba kopczykowanie przed zimą szczególnie jak jest ich dużo.Na razie nie zaglądaj do kopczyków tam pewnie wszystko w porzadku i urosna.

Nie mam większych problemów z kopczykowaniem. Syn mi w wiadrach wynosi kompost i stawia je w pobliżu róż, ą ja je tylko załadowuję i rozładowuję. Mam pomoc mojego szesnastolatka, on żartuje sobie, że mu darmową siłownię funduję.