Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 12:38, 23 sty 2018

Agania napisał(a)
Dorotko magiczną wizytówkę stworzyłaś, radosne wszystkie zdjęcia i piękny spacer po każdej porze roku

Wnusio fajniutki i też kreatywny jak Babcia
. Dzięki Agatko, jak to mówią starałam się i przygotowania trwały około rok. Denerwowałam się jak już postanowiłam , że dojrzałam do stworzenia wizytówki i nie mogłam z nią ruszyć. Wtedy Danusia jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki usuwała przeszkody. Podszkoliłam się i nie miałam problemów, żeby pomóc w założeniu wątku bratowej.
Wnuk bardzo kreatywny, jak każde dziecko nie znosi nudy, więc moje pomysły na różne zabawy chłonie jak gąbka.
sylwia_slomc... 13:46, 23 sty 2018

Dorota123 napisał(a)
Wyglądają ładnie, więc jeśli Ci się uda ukorzenić to poproszę, nie mam takiego. Świetnie wkomponowałaś tę rzeźbę wytyczając jej ścieżkę do celu wśród kamienistych poboczy. Rewelacja. Twój ogród nabiera ślicznych rumieńców.

Ok jak się zrobi ciepło to urwę kawałek i dam do ziemi w innym miejscu dla Ciebie
AgataM 19:51, 23 sty 2018

Hejka Widziałaś jakie zainteresowanie ma Twoja Wizytówka?
Anitka 11:44, 24 sty 2018

Obejrzałam w wizytówce kolejne pory roku, zmrożony ogród taki magiczny, bajkowy.
Dorotko, ten rok przygotowań wart efektu końcowego. Jeszcze raz gratuluje!
Dorota123 19:35, 24 sty 2018

AgataM napisał(a)
Hejka Widziałaś jakie zainteresowanie ma Twoja Wizytówka?
Nawet się tego nie spodziewałam, ale przyznaję, ze jest mi bardzo miło. Najbardziej cieszę się, że są osoby, które ją obejrzały, przeczytały to co tam napisałam i jeszcze zostawiły ślad w wątku, że były.
Dorota123 19:36, 24 sty 2018

Anitka napisał(a)
Obejrzałam w wizytówce kolejne pory roku, zmrożone ogród taki magiczny, bajkowy.
Dorotko, ten rok przygotowań wart efektu końcowego. Jeszcze raz gratuluje!
Dziękuję, ten wpis utwierdza mnie w tym, że warto się przyłożyć.
Iwk4 19:48, 24 sty 2018

Dorotko, masz piękną wizytówkę. Z zaciekawieniem przeczytałam każdy wpis. Świadczą o twoich przemyśleniach, wkładzie pracy, pomysłach...Cudowne dekoracje tworzą klimat w ogrodzie. A najbardziej zachwyciła mnie zima widziana twoimi oczami. Pięknie uchwyciłaś zmrożone gałązki, otoczone soplami lodu albo gwiazdki zmrożonego śniegu błyszczące w promykach słońca.
Pięknie.
Dorota123 20:40, 24 sty 2018

Iwk4 napisał(a)
Dorotko, masz piękną wizytówkę. Z zaciekawieniem przeczytałam każdy wpis. Świadczą o twoich przemyśleniach, wkładzie pracy, pomysłach...Cudowne dekoracje tworzą klimat w ogrodzie. A najbardziej zachwyciła mnie zima widziana twoimi oczami. Pięknie uchwyciłaś zmrożone gałązki, otoczone soplami lodu albo gwiazdki zmrożonego śniegu błyszczące w promykach słońca.
Pięknie.
O jak miło, dawno Cię nie było u mnie. Cieszę się z odwiedzin i z miłego komentarza.
JoannA 20:54, 24 sty 2018

Wizytówkę obejrzałam już kilka razy Dorotko i jestem zachwycona. Piękny i klimatyczny masz ten ogródeczek.
A wnusio to taki słodki i radosny chłopczyk. Aż się serce raduje patrząc na takie szczęśliwe dziecko.
Pozdrawiam serdecznie
mira 21:02, 24 sty 2018

Obejrzałam wizytówkę z wielką przyjemnością. Lubię jak ktoś też coś napisze wtedy zdjęcia ogląda się z jeszcze innej perspektywy - wszystko pachnie i jest wspaniały nastrój i ciepło jakie bije od ogrodniczki.
Życzę Ci żeby plany szybko się zrealizowały.
Wypatrzyłam przepiękne bukiety na stołach i cudne wianki.
Piękna wizytówka.

pozdrawiam