Aniu nie wszystkie są ładne, ale tym młodym trzeba dać jeszcze rok. Nawet tych młodych nie fociłam, wcale mi się nie spodobały a na zdjęciach w szkółce były takie piękne.
Dorotka oj tylko nie to niech młodzi żyją sobie osobno. Mieszkałam z teściową więc nie chcę nią być za żadne skarby we własnym domu.
Wróciłam przed chwilą mam 10 minut jest dobrze tfu tfu spokojny jest i dobrze cycka ssie to najważniejsze.
Obcinalam w zeszłym tygodniu róże byłam wczoraj i już odbijały młode odrosty. Jak będą kwitly zobaczymy pierwszy rzut był imponujący może róże też już dobRze się zakrzewione bo dużo mam z jesieni 2017 i nawóz dobry sypie. Szybko przekwitly wiec wcześniej będzie drugi rzut początek sierpnia już może nie będzie takich upałów.
Mam parę lilii ale nigdy nie widziałam ich w rozkwicie kwitną wtedy jak mnie nie ma. Teraz kwitną u mnie liliowce Stella...
Tam gdzie syn mieszka widziałam coś niespotykanego na moim wątku foty
Oczywiście najlepiej jest jak młodzi od początku zamieszkają osobno. Dobrze, że masz blisko do wnuka, zawsze możesz iść z wizytą.
U mnie teraz wysyp lilii, ale foty jeszcze nie zgrane.
Moje róże jak do tej pory słabo powtarzały kwitnienie. Zobaczymy jak będzie w tym roku.
Widziałam u Ciebie co może zrobić bezmyślna osoba - straszne.