Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Ewa777 10:31, 01 maj 2020

Dorotko, synek marzenie Bardzo fajną sesję mu zrobiłaś Pamiętam jak wcześniej robiłaś sesję z dymami w lesie.

Pelargonie prześliczne, chyba też kupię sobie angielskie w tym roku. Są dużo droższe, ale dają tyle radości
AgataM 13:08, 01 maj 2020

Ogród wymuskany jak marzenie. Prześliczne pelargonie. Chyba kiedyś babcie mówiły na nie muszkatle..... Dzban bardzo mi się podoba w Twoich kompozycjach.

Dzisiaj też kupiłam sporo kwiatów....
deszczowymaj 13:13, 01 maj 2020

Hej U Ciebie Dorotko jak zawsze bez zmian..czyli Pięknie

rabaty gęściutko obsadzone te misy z rojnikami też mi się bardzo podobają ..śliczne
kasiek 13:37, 01 maj 2020

Dorota123 napisał(a)

Karabin służy tylko do gier w terenie, to nie jest prawdziwa broń.

Jakbym mojego widziała - tyle że jemu nie prawdziwa nie starczyła i teraz mam żołnierza
anabuko1 14:30, 01 maj 2020

Dorota123 napisał(a)
Jak je zobaczyłam, od razu skradły moje serce. Takich jeszcze nie miałam nigdy, a że syn przekonał mnie do zakupu to je mam. To nie jest ich docelowe miejsce. Muszę je wsadzić w większą donicę.

Wcale ci się nie dziwię,że nie ogłąś obok nich przejść obojętnie.
Są wyjątkowo piękne
Fajny bukiet.Chyba mammy taki sam tylko w innym wazonie
Dobrej majówki Dorotko
Dorota123 18:45, 01 maj 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Pasję trzeba mieć
Też tak uważam, ja swoimi mogłabym kilka osób obdzielić.

Dorota123 18:57, 01 maj 2020

Katkak napisał(a)
Dorcia pelargonie przepiękne. Też nigdy takich nie widziałam. Syn bardzo przystojny i zaradny z tego co czytam. Pewnie pękasz z dumy. I słusznie. Obudziłam się i zasnąć nie mogę. Skorzystam z okazji, że rodzinka jeszcze śpi i dam dyla na kawkę do ogródka. Ściskam Kochana.
Kasiu jestem dumna z wszystkich trzech synów, Najstarszy mieszka w Anglii i nieźle sobie radzi w czerwcu jest zaplanowane wesele, ale nie wiadomo czy się odbędzie w tej naszej rzeczywistości. Średni ma już własny dom i dwóch synków, a najmłodszy to taki synuś mamusi który wyfrunął szybko z gniazda rodzinnego, a wyfrunął za dziewczyną która studiuje w stolicy. Jest już niezależny finansowo i bardzo sobie to ceni.
Też często robię poranny obchód ogródka z kubkiem kawy w dłoniach, chyba mi lepiej smakuje w towarzystwie roślin, bo podczas pierwszej kawy mąż jest w pracy. Drugą pijemy razem. Pozdrawiam

Dorota123 18:58, 01 maj 2020

Ewa777 napisał(a)
Dorotko, synek marzenie Bardzo fajną sesję mu zrobiłaś Pamiętam jak wcześniej robiłaś sesję z dymami w lesie.

Pelargonie prześliczne, chyba też kupię sobie angielskie w tym roku. Są dużo droższe, ale dają tyle radości
Dziękuję Masz dobrą pamięć , a wiesz, że to nie był dym tylko sypana mąka.
Pelargonie mi się na prawdę udało ładne kupić, jeszcze kupię z 5 białych surfinii i więcej nie kupuję doniczkowych. Później tylko trzeba latać z konewką.

Dorota123 19:51, 01 maj 2020

deszczowymaj napisał(a)
Hej U Ciebie Dorotko jak zawsze bez zmian..czyli Pięknie

rabaty gęściutko obsadzone te misy z rojnikami też mi się bardzo podobają ..śliczne
Dziękuję, kiedyś dawno temu myślałam, że mam ładny ogródek. Dopiero jak weszłam na Ogrodowisko przekonałam się w jak wielkim błędzie tkwiłam tyle lat. Ogród przeszedł całkowitą metamorfozę i ciągle coś jeszcze zmieniam, ale to już tylko kosmetyka. Lat przybywa, sił ubywa, zdrowie gdzieś za życiowym zakrętem, no i podwójną babcią jestem. Dobrze, że mam ten swój ogród, on mi sprawia na prawdę dużo frajdy.
Te misy w których teraz rosną rojniki przez lata używałam tylko do zimowych dekoracji. Ciągle nie miałam na nie pomysłu, teraz widzę, że rojniki to strzał w dziesiątkę.

Katkak 19:55, 01 maj 2020

Dorcia rojniki chyba nikomu tak fantastycznie nie rosną jak Tobie