popcarol – tak, tak Carola, popierniszczyło mi się…to nie kostrzewa tylko rozplenica. To zdjęcie ma którym ją widać zrobione było zaraz po posadzeniu, a ona taka trochę wymęczona była, więc i odcień żółci się „wkradł”. Mam jeszcze fotkę w zbliżeniu… i też taka żółtawa troszkę…
Ale normalnie to ona zielona przecież jest, więc myślę że w tym roku taka właśnie zieloniutka będzie…. i że jesiennych „kotków” więcej będzie miała, bo w tym roku to tylko 4 sztuki się odliczyły.
Mam jeszcze małe pytanko do ciebie, bo ty więcej niż ja „warzywna” jesteś… Znajomy ma do posadzenia pomidorki koktajlowe z nasion… kiedy i jak ma to zrobić?
zbigniew_gazda – Zbyszku ten cytat też zawładną moim sercem i jeszcze, że …”kwiat jest uśmiechem rośliny”… też ładny. Fajnie, że wizytówka ci się spodobała.
ewa004 – I co? Może być?
Ivvvona – Iwonko, tak sobie pomyślałam, że oprócz zdjęć warto by do wizytówki jeszcze coś dodać i na myśl mi przyszły cytaty związane z porami roku i roślinami. Cieszę się, że wyszło ok. i się podoba.
Danuta_G, Rench, Alka – dziewczyny dzięki, bardzo mi miło, że wam się podoba. Teraz czas na was… do roboty, pokazujcie swoje ogrody… róbcie wizytówki!!!