Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

anabuko1 10:27, 25 maj 2016

Pięknie w twoim ogrodzie.Jestem pod wrażeniem tych pięknych roślin,Idealnego porządku, ładnie dobranych rabat
Nikita 09:47, 26 maj 2016

yolka - No coś ty... to się mamie udał zajączek wielkanocny!

anabuko1 - idealny porządek...ha ha dobre sobie! Z daleka na zdjęciach chwastów nie widać i jakiś braków na rabatkach i że nie wszędzie kora jest wysypana. Ale, cieszę się, że ci się podoba...robię co mogę, żeby było ok. Gdyby "szmaragdowy" był moich ogródkiem przydomowym to mogłabym poświęcić mu więcej czasu, a tak muszę "przyginać" 18km w jedną stronę...czasem po prostu mi się nie chce.
ryska 09:56, 26 maj 2016

Pełen podziw. Nie wiedziałam, że ogród masz taki kawał od miejsca zamieszkania.
Potwierdzam to co napisałaś o ludziach urodzonych w niedzielę. To co prawda nie mój dzień narodzin ale mojej pociechy. Na dodatek jak jej na czymś zależy wykonuje to na 200%
Widzimy się w sobotę u Bogdzi Miłego dnia.
Karol99 10:34, 26 maj 2016

Ale piękny ten berberys. Koniecznie muszę go mieć u siebie.
Nikita 01:30, 27 maj 2016

ryska – Reniu, cieszę się, że spotkamy się w sobotę

Karol99 – kupuj, kupuj…naprawdę warto
Nikita 01:37, 27 maj 2016

Wpadłam dzisiaj...hmm wczoraj, na chwilkę do „szmaragdowego” zobaczyć co słychać. Na szybko strzeliłam kilka fotek i pomknęłam dalej…

hosty długo marudziły, ale za to teraz wychodzą z ziemi w trybie przyśpieszonym …codziennie 2-3 nowe listki

rododendrony zaczynają swój spektakl… ten krwisto-czerwony to BUSUKI, kolor jego kwiatów nie pozwala przejść obojętnie obok tego Rh

fioletowy…ma tak długą i dziwaczną nazwę, że nie sposób zapamiętać

a tego maluszka nawet nie wiem kiedy kupiłam...teraz dopiero widzę jaki będzie miał kolor...muszę zapytać Bogdzi jaka to odmiana
yolka 06:04, 27 maj 2016

Nikita napisał(a)
yolka - No coś ty... to się mamie udał zajączek wielkanocny!

anabuko1 - idealny porządek...ha ha dobre sobie! Z daleka na zdjęciach chwastów nie widać i jakiś braków na rabatkach i że nie wszędzie kora jest wysypana. Ale, cieszę się, że ci się podoba...robię co mogę, żeby było ok. Gdyby "szmaragdowy" był moich ogródkiem przydomowym to mogłabym poświęcić mu więcej czasu, a tak muszę "przyginać" 18km w jedną stronę...czasem po prostu mi się nie chce.

Magda - okazało się, że to kura nie zajączek. Dziwny mam rok urodzin (1961)- urodziny w Wielkanoc tylko raz mi w życiu wypadły w 1972 roku, następne wypadają w 2056 więc kicha (95 lat marne szanse). W inne dni miałabym urodziny w Wielkanoc co kilka lat, a ten 2 kwietnia oprócz dnia narodzin tylko raz się trafił

Fakt, że masz ogród nie przy domu ma też swoje plusy - jechać się nie chce, ale jak już to robić się chce, a na ogród przy domu to czasem tylko patrzeć się chce i nic więcej. Piękne masz hosty i rododendrony też. Ja już rodka nie kupię w markecie, zawsze się okazuje inny niż na metce - kilka mam takich.Do jutra - chyba

Kasya 06:24, 27 maj 2016

Nikita napisał(a)
Wpadłam dzisiaj...hmm wczoraj, na chwilkę do „szmaragdowego” zobaczyć co słychać. Na szybko strzeliłam kilka fotek i pomknęłam dalej…

hosty długo marudziły, ale za to teraz wychodzą z ziemi w trybie przyśpieszonym …codziennie 2-3 nowe listki

Przyszłam oglądać hosty, chociaz rodki tez masz niczego sobie...
U mnie tez długo marudzily dlatego 2 zostały nieprzesadzone znowu...
anna_t 14:06, 27 maj 2016

Madziu Ty kolejna masz piękne rododendrony..ja narazie ich piękna u siebie nie uświadczyłam.. jak je pielęgnujesz?
Rench 22:54, 27 maj 2016

Wspaniałe masz te hostowiska