Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Nikita 16:38, 18 lut 2017

Jeszcze tak na szybciutko - doniesienia meteo.

U nas temperatura + 1 utrzymuje się od dwóch dni, śnieg topnieje w ilościach zastraszających, wszędzie ooooogromne kałuże. Od dwóch dni pada też deszcz odsłaniając zamarznięty lód, przemieszczanie się po chodnikach to teraz taniec na lodzie. Podejrzewam, że na pogotowiu gęsty tłum ludzi a wielu mieszkańców naszego miasta wzbogaciło się o gipsowe buciki.
Na jutro zapowiadają 3 stopnie na plusie i malutkie słoneczko…czyżby już wiosna?

Do tej kalendarzowej jeszcze niestety….

yolka 16:38, 18 lut 2017

Jestem pod wrażeniem, budki prześliczne i to że sama zrobiłaś
Nikita 16:46, 18 lut 2017

Bogdzia - co ty wygadujesz??? Jak nikt nie będzie chciał iść z tobą na kawę? Z tobą Bogdzia zawsze i wszędzie, choćby na koniec świata!!!!!!!
Szkoda, że nie krzyczałaś wcześniej o te budki...też bym ci zrobiła. Chyba, że chcesz jedną z moich to ci chętnie dam...wybierz sobie to ci podrzucę na marcowe spotkanie. Którą chcesz? Z kółeczkiem czy trójkącikiem z przodu?

yolka - nooo, bo ja zdolna dziewczynka jestem. Jedni mają ciągoty do robienia na drutach ślicznych sweterków i kamizeleczek a ja mam w sobie pierwiastek męski (to słowa mojej przyjaciółki) i fascynują mnie mało kobiece drobne robótki. Kiedyś mój M zaproponował, żebym wybrała sobie prezent...no to wybrałam...wiertarko-wkrętarkę i szlifierkę kątową.
Bogdzia 16:56, 18 lut 2017

Nikita napisał(a)
Bogdzia - co ty wygadujesz??? Jak nikt nie będzie chciał iść z tobą na kawę? Z tobą Bogdzia zawsze i wszędzie, choćby na koniec świata!!!!!!!
Szkoda, że nie krzyczałaś wcześniej o te budki...też bym ci zrobiła. Chyba, że chcesz jedną z moich to ci chętnie dam...wybierz sobie to ci podrzucę na marcowe spotkanie. Którą chcesz? Z kółeczkiem czy trójkącikiem z przodu?

yolka - nooo, bo ja zdolna dziewczynka jestem. Jedni mają ciągoty do robienia na drutach ślicznych sweterków i kamizeleczek a ja mam w sobie pierwiastek męski (to słowa mojej przyjaciółki) i fascynują mnie mało kobiece drobne robótki. Kiedyś mój M zaproponował, żebym wybrała sobie prezent...no to wybrałam...wiertarko-wkrętarkę i szlifierkę kątową.

Kochana jestes ale nie bede Ci zabierac tych ślicznosci. Przywołałam M , pokazałam wszystko i moze sie namysli mi zrobic choc na razie jakąs ksiązka strasznie zajety.
Nikita 17:06, 18 lut 2017

Bogdzia - Ty u mnie a ja u ciebie.
Twój M zrobi ci w wolnej chwili (jak przeczyta książkę) kolejne budki a teraz wybieraj ode mnie! Szybciutko!!!
Bogdzia 17:12, 18 lut 2017

Nikita napisał(a)
Bogdzia - Ty u mnie a ja u ciebie.
Twój M zrobi ci w wolnej chwili (jak przeczyta książkę) kolejne budki a teraz wybieraj ode mnie! Szybciutko!!!

Magda nie wybieram . Tak pięknie razem wyglądają, będe sie cieszyc jak je u Ciebie zobacze no i mam dobry powód by sie wprosicPowies w tych bluszczach .Mój M na pewno zrobi jak temat dojrzeje
jankosia 17:54, 18 lut 2017

O rany! Ale ci zazdroszczę! Chyba nie pizostawiasz mi wyboru
Krys 18:05, 18 lut 2017

Nikita napisał(a)
Fotorelacja w telegraficznym skrócie.
Gromadzenie elementów składowych…

…no i co? Mogą być?

Magda budki rewelacja a poprosze o wymiary i jakie to drewno ?
jankosia 18:11, 18 lut 2017

Krysia, będziesz robić?
Margerytka40 18:36, 18 lut 2017

Madzia mogłabyś interes na tych budkach zrobić