Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Tusiala 09:08, 07 lut 2014

Przeczytałam Twoje zmagania z linią kroplującą bo też będę zakładać tylko nie wiem kiedy. A latać z konewką i wężami po prawie 3000 m to mordęga
Czy swoje szmaragdy będziesz ciachać do równości?
an_tre 11:42, 07 lut 2014

Pozdrawia i miłego dnia Nikito
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
gaga 11:50, 07 lut 2014

...i ja przyszłam się przywitać miłego dnia
Karolinek 11:57, 07 lut 2014

Przybyłam do Ciebie, zwabiona świetnym zdjęciem Twojego psa w podskoku, przepiękne zadbane futro ma. Fajny wątek, z poczuciem humoru i jestem pełna podziwu za hodowlę w domu węża
Wyrośnięte już Twoje szmaragdy, dobre tło i osłona przed wiatrem. Ja swoje posadziłam jesienią i chyba zbyt rzadko. Pomiędzy chcę dosadzić miskanty, żeby złamać jednorodność, a i ruch traw na wietrze pieknie wygląda.Pozdrawiam!
luiza_jakubo... 14:41, 07 lut 2014

No po prostu szok!!! Dakar cudny. Widzimy się u Margarete z nadzieją, że kiedyś zostaniemy "teściowymi". Moja dzidzia ma 5 miesięcy. Czekam na spotkanie
ewa004 16:08, 07 lut 2014

Zajrzałam zobaczyć ile tam dzisiaj na naszym wiosennym liczniku
Tak sobie myęlę że odliczamy niecierpliwie tylko żeby nie było że dojdziemy do dwa i połowa i liczymy od nowa
Magda70 16:15, 07 lut 2014

Wypluj to Ewka!!!!!
paniprzyroda 19:34, 07 lut 2014

Pocieszasz mnie, że szmaragdy szybko rosną. Moje malizny wiosny jeszcze nie widać, ale nadejdzie jak zwykle nieoczekiwanie dla zapracowanych Pozdrawiam.
Nikita 21:32, 07 lut 2014

Witam wszystkich odwiedzających i melduję…do wiosny 42 dni

Tusiala – Martuś jak będziesz miała jakieś pytania dotyczące linii kroplującej – pytaj śmiało.
A szmaragdy chyba nie będę ruszała…po pierwsze jak je ciachnę do równości to pójdzie im „w bioderki” a sąsiadka już marudzi że zaglądają przez ogrodzenie do jej ogródka, po drugie to nie wiem do końca czy podobają mi się takie bez czubków….

an_tre – odpozdrawiam i miłego weekendu życzę

gaga, Karolinek – serdecznie witam nowych gości w moim szmaragdowy….już biegnę pędzikiem do waszych ogródków

luiza_jakubo...- już też nie mogę doczekać się na spotkanie….ale ty się nie migaj tylko szybko pokazuj dzidzię

ewa004 – a kysz paskudo przebrzydła, że też ci do głowy takie rzeczy przychodzą…nawet nie próbuj tak myśleć…..

Magda70 – Madzia za takie pomysły to się Ewci nagana należy …ze wpisaniem do akt

paniprzyroda napisał(a)
Pocieszasz mnie, że szmaragdy szybko rosną. Moje malizny wiosny jeszcze nie widać, ale nadejdzie jak zwykle nieoczekiwanie dla zapracowanych Pozdrawiam.

Mariolka urosną, urosną…. u mnie szmaragdy przez 4 lata podwoiły swoją wysokość.
A wiosny z utęsknieniem wypatruję…szkółki ogrodnicze jeszcze pozamykane a ja już rośliny zamawiam, żeby na mnie czekały jak tylko otworzą….dzisiaj u Kapiasów byłam….

Nikita 21:48, 07 lut 2014

Kilka fotek z zimowej (bez śnieżnej) wizyty u Kapiasów

ubiegłoroczne odrosty bukszpanów nieśmiało spoglądają w kierunku słońca

a tu pierwsze oznaki wiosny....krokusy przebijają się z pod jałowców...a na pierwszym planie
(mało wyraźne) 2 malutkie fiołeczki