Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

AnnaCh 23:03, 12 cze 2017

Wow Ale poszalałaś z tymi nożycami
Buksy już? Toszka pisała żeby jeszcze z tydzień wytrzymać, ale widzę, że wszyscy już ciachają
Nikita 23:22, 12 cze 2017

Aniu, w weekend dobra pogoda była na kulkowanie buksów, więc ciachnęłam. Za tydzień znowu jakieś deszcze zapowiadają, więc trochę nie teges na cięcie.
Kasya 02:41, 13 cze 2017

Niezłe ci poszło z tym cieciem
Chodniczka nie pamietam...
Ale lladniutko wszystko wyglada
Monia81 08:45, 13 cze 2017

Cięcie i kanciki przy ścieżce profeska róża krystal bajeczna, a funkie cudne, ależ się wszystko ładnie rozrasta
Margerytka40 08:52, 13 cze 2017

Ja też już cięłam bukszpany ale gdzie tam moim do twoich. To wypierdki jakieś i jak je przycinam to aż mi szkoda. Fajnie wygląda ten drewniany chodniczek. To że zwykłego drewna czy podkłady? Mam trochę bali dębowych i może też bym gdzieś sobie zrobiła coś takiego. Muszę eMa namówić żeby mi pociął.
zbigniew_gazda 10:30, 13 cze 2017

Cięcie Madziu podziwiam. Do kul bukszpanowych to stosujesz jakiś przymiar? Jak perełki. Ogród elegancki i zadbany.
Makusia 22:40, 13 cze 2017

No szłaś jak przecinak z tymi nożycami ☺ Możesz poruszać jeszcze rękami? Chętnie bym Cię wypożyczyła na dwie godzinki ☺
Nikita 23:12, 13 cze 2017

Kasya – z cięciem szybciutko poszło, tylko z tym największym bukszpanem miałam mały kłopocik – musiałam go o jakieś 30cm przykrócić z góry, bo mi drabiny nie starczyło i wyżej bym już nie sięgła.
A chodniczka nie zauważyłaś, bo pewnie trawiszcze go zarosło.

Monia81 – KRYSTAL to moja ulubiona róża… piękne ma kwiaty, obficie kwitnie, ma zdrowiutkie ciemno-zielone liście i mszyce ją z daleka omijają – po prostu ideał.

Margerytka40 – Asiu, chodniczek „drewniany” jest tylko z nazwy. To tzw. betonowe drewno. Po prostu płyty chodnikowe o fakturze słojów drewna…wszyscy odwiedzający pierwszy raz mój „szmaragdowy” myślą, że to prawdziwe drewno. Jechałam po te płyty aż pod Radom, bo tylko tam znalazłam takie, które mi odpowiadały.

zbigniew_gazda – bukszpany kulkuję na „oko”…przycinam, krok w tył, szybka decyzja: „może być” i następna kuleczka.

Makusia – nożyce elektryczne miałam, więc w zasadzie same robotę odwaliły.
Kasik 09:30, 14 cze 2017

Magda- nie powiem nic innego jak- ZJAWISKOWO.

Kulki jak z żurnala, no i cisowe krople piękne i całość taka dopieszczona. Zazdraszczam.

Moje buksy po wyjeździe Gości do cięcia. Teraz jeszcze ogród w wielu miejscach zaniedbany, ale jak juz pisałam na forum, albo mnie zjedzą komary a ja do tego czasu porobię wszystko, albo nie będę miała zrobione i będę żyła.
Margarete 12:08, 14 cze 2017

Cały ogród jak z katalogu
Szacun !