Margarete – Holandia jest naprawdę śliczna.
Może kiedyś razem się tam wybierzemy!!!
popcorn – aaa...kamelia ...faktycznie !
Carola, twoje jukki przeżyły ekstremalną przygodę życia ….najpierw w gwałtowny sposób bez żadnego ostrzeżenia zostały pozbawione ojczystej matki ziemi, potem lot w ciasnym bagażu podręcznym na wysokości 30 000 stóp, aż w końcu zakwaterowanie na obczyźnie. Myślę jednak, że spodoba się im w nowym miejscu, zwłaszcza, że zyskały przydomek „międzynarodowych jukk”, po za tym będą główna atrakcją ogródka z miejscówką w jego centralnym punkcie.
Ogródek przed i po. Międzynarodowe jukki jako główny akcent
Użyłam mojego wdzięku osobistego i silnej perswazji słownej...ha ha
sylwia_slom... - tylko w środku. Na zewnątrz widoczne są tylko drzwi wejściowe. Aby wtopiły się w otoczenie już dawno pomalowałam je zwykłą farba olejną i ozdobiłam ornamentem z motywem bluszczu.
MalGosia – wyjazd wielce udany! Odpoczynek, zwiedzanie, a w nadgodzinach grzebanie w ogródku...taki urlop to ja lubię !!!
Milka – na prawdę super wycieczka była!
Bogdzia – fajnie, że dzięki zdjęciom mogłam tam Was zabrać ze sobą
yolka – Holandia jest cudna, polecam każdy jej zakątek
Gosiek33 – następna tak parada o której mi wiadomo będzie 23 września w okolicach Amsterdamu...bukuj bilety i hejka do Holandii
Makusia – dobrze powiedziane „masz słabość do Holandii” ...dokładnie tak jest właśnie
Kojak – przecież wiesz, że u mnie zawsze się coś dzieje...nie długo kolejny wypad, w prawdzie krótki, ale dla mnie bardzo fascynujący.