Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Margarete 00:16, 02 lip 2019

Ależ się wśród celebrytów obracałas w tym Zakopcu...fiu fiu...i to źeby jeden ci się trafił a tu całe stado... Film jakiś kręcili czy koncert był ,?

Fajnie że odpoczęłam i zmieniłaś otoczenie choć na moment

Co do wysuszonegoi zniszczonego temperaturą mojego ogrodu i upałów oraz ich wpływu na mnie na moje życie, dom, ogród, nastrój i kondycję to lepiej nie będę się wypowiadać bo pesymizmem i wściekłością zionę w tej kwestii ....a z tej bezsilności że nic nie mogę z tym zrobić to jeszcze dodatkowa wściekłość mnie ogarnia...

Buziaki!
Gosiek33 06:39, 02 lip 2019

Gdzie jak gdzie ale u Ciebie zawsze można akumulatorki naładować. Kolejne wycieczki, kolejni znajomi

Swoją drogą jak w upały w skórze niedźwiedzia da się wytrzymać?

aga55 00:05, 03 lip 2019

Zwierzęta futro chroni przed temperaturami, więc nam może też całkiem przyjemnie byłoby w takim futerku, trzeba przetestować
MalGosia 15:12, 03 lip 2019

Madzia,
ależ Ci Panowie przy Tobie brzuszek wciągnęli
Wiadomo, królowa jest tylko jedna!

Wybierasz się w niedzielę na Święto Róż?
Nikita 23:40, 03 lip 2019

Margarete – bo ja Małgoś tylko wśród wyjątkowych ludzi się obracam, więc chmara dziewczyn z Ogrodowiska lub stadko celebrytów nie dziwi...ha ha.
Tak, tak Małgosiu film kręcili, „Chłopaki nie płaczą 2”. Na ekrany wejdzie pod koniec roku.
A w kwestii na wiór wysuszonego ogrodu też nie będę się wypowiadała, bo niektórym słownik by się wzbogacił o kolejne niecenzuralne słowa... Powiem tylko, że w „szmaragdowym” od prawie 4 tygodni nie spadła ani kropla deszczu, a przy tych afrykańskich upałach to można sobie wyobrazić jak ogród wygląda. Wszędzie dookoła jakieś deszczyki, burze, gradobicia a u mnie susza !!!!

Gosiek33
– Gosiu, bo ja z tych którzy na doopie w jednym miejscu za długo nie usiedzą, a i wkoło ludzi do życia potrzebuję bo ja z gatunku „towarzyskie zwierzę” jestem.

aga55 - Słamowir mówił, że pod futerkiem klimatyzacja wysiadła, więc raczej ciepło mu było.

MalGosia – na Święto Róż raczej w sobotę pójdę, bo w niedzielę od rana mam gości. Może się jakoś umówimy i razem pójdziemy?
A tak poza tym to w „szmaragdowym” teraz jestem...zapraszam. Tylko zadzwoń wcześniej, bo może mnie znowu gdzieś poniesie.
Nikita 23:09, 06 lip 2019

Dziś i jutro w Łasku odbywa FESTIWAL RÓŻ
Są konkursy o tytuł najpiękniejszej róży (dla amatorów i profesjonalistów), wystawa „100 odmian róż”, ciekawe referaty i projekcje (pielęgnacja i ochrona róż), występy artystyczne, gry i zabawy dla dzieci, warsztaty florystyczne, kiermasze różane, parada bryczek konnych i wiele innych atrakcji.

Wpadłam tam tylko na chwilkę, bo mimo urlopu zalatana jestem...
Wystawa „100 ODMIAN RÓŻ”

Nikita 23:12, 06 lip 2019

Jako impreza towarzysząca – otwarcie Ogrodu Różanego

MalGosia 16:38, 07 lip 2019

A nie pochwaliłaś się swoją faworytką?
Dziękuję za zdjęcia, szkoda, że wczoraj nie mogłam osobiście podziwiać piękności, ale Twoje zdjęcia wynagradzają mi moją nieobecność
Kiermasz dzisiejszy uważam za całkiem udany, coraz więcej osób wystawia się z różami czy innym roślinami, a nawet można wśród nich znaleźć perełki
Nikita 05:06, 08 lip 2019

MalGosia - moja faworytka już dawno (z powodu panujących upałów) zakończyła kwitnienie, a nowych pąków jakoś nie widać.
Na pocieszenie tylko fotki mi zostały...
KRISTALL - subtelna piękność
Nikita 05:11, 08 lip 2019

Mam jeszcze jedną faworytkę, lecz dla mnie jest to róża jednego dnia, co dyskryminuję ją jako kwiat konkursowy.
Cudownie pachnąca MINERWA