Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na skraju sadu

Ogród na skraju sadu

Syla 13:36, 04 maj 2011

No właśnie siedzę jeszcze nad tym i dumam bo wydaje mi się, że jest mocno przesadzone Może coś wieczorkiem jeszcze podrzucę.
Neska 14:58, 04 maj 2011

Syla napisał(a)
No właśnie siedzę jeszcze nad tym i dumam bo wydaje mi się, że jest mocno przesadzone Może coś wieczorkiem jeszcze podrzucę.

Sylwia jesteś niesamowita.
Matka 15:05, 04 maj 2011

Neska, współczuje. U mnie tak źle nie było!

Gratuluję odwagi wyjścia, oglądania takich widoków i jeszcze robienia zdjęć!!!ja bym nie wyszła!
Neska 15:19, 04 maj 2011

Bogda napisał(a)

Gratuluję odwagi wyjścia, oglądania takich widoków i jeszcze robienia zdjęć!!!ja bym nie wyszła!

Ja wyszłam, bo myślałam, że to tak popada i zaraz stopnieje. Później już nie robiłam zdjęć tylko latałam z włókniną i okrywałam wszystko. Rano jak popatrzyłam na sztywne od mrozu kwiaty drzew owocowych to już płakać mi się chciało. A właśnie dostałam ostrzeżenie na telefon o wystąpieniu w nocy, w naszym mieście przymrozków do - 5. Teraz świeci słońce i wszystko topnieje. Nocą znów mróz. Oj owoców to u nas nie będzie. Prawdopodobnie zmarzły też orzechy.
greglis 18:00, 04 maj 2011

Ajajaj, niedobrze to wyglada, tyle sniegu... a niesamowite jest to że za 3-4 dni powyżej 20 st ma byc
Danusza 18:01, 04 maj 2011

oj Neska ja tez współczuje zapowiada się drogi rok
monteverde 18:02, 04 maj 2011

u mnie śniegu nie było tylko mróz, a teraz troszeczkę pokropił deszcz, jak się wypogodzi to znowu może w nocy przymrozić(
Matka 18:06, 04 maj 2011

Neska napisał(a)

Ja wyszłam, bo myślałam, że to tak popada i zaraz stopnieje. Później już nie robiłam zdjęć tylko latałam z włókniną i okrywałam wszystko. Rano jak popatrzyłam na sztywne od mrozu kwiaty drzew owocowych to już płakać mi się chciało. A właśnie dostałam ostrzeżenie na telefon o wystąpieniu w nocy, w naszym mieście przymrozków do - 5. Teraz świeci słońce i wszystko topnieje. Nocą znów mróz. Oj owoców to u nas nie będzie. Prawdopodobnie zmarzły też orzechy.

moje też
Neska 19:24, 04 maj 2011

Zabezpieczyłam lepiej rośliny, bo wczoraj jak mocno sypało to dosłownie palce mi zgrabiały.Hortensje owinięte włókniną. Na hostach doniczki i pudełka. Dziś dogrzewało słonko i śnieg prawie stopniał. Orzech ma czarne liście. Podejrzanie wyglądają mi liście tawułek. Reszta zobaczymy.
Neska 19:44, 04 maj 2011

greglis napisał(a)
Ajajaj, niedobrze to wyglada, tyle sniegu... a niesamowite jest to że za 3-4 dni powyżej 20 st ma byc

Tej prognozy jeszcze nie słyszałam. U mnie niestety zima.