Syla
13:36, 09 lut 2012

Fajne zakupy , ja jeszcze nie kupiłam nasion a i nie wiem czy nie będę posiłkować się w tym sezonie sadzonkami jeśli chodzi o zioła
oby uprawy się udały!
Jechałam ostatnio i patrzyłam na żywopłot z dereni , te same , których fotografię załączałam u Ciebie w wątku ..... Fajnie wyglądały , równiutko przystrzyżone dwukolorowe . Badylki były czerwone a naroże żywopłotu żółte
Dzisiaj dzwioniłam do lekarza Kuby , bo katar nie odpuszcza a teraz przed wyjazdem na ferie się znacznie się nasilił i doszedł kaszel , temp nie ma dlatego nie panikuję i się nadal pakuję
Oczytałam się o tym wszystkim i stwierdzam jednoznacznie , że przyczyną tych wszystkich infekcji, zatkanego nosa i różnych innych to alergia . U siebie stwierdzam również to samo ..... Mam na to pomysł tylko muszę wdrożyć w życie ..... Pozdrawiam

Jechałam ostatnio i patrzyłam na żywopłot z dereni , te same , których fotografię załączałam u Ciebie w wątku ..... Fajnie wyglądały , równiutko przystrzyżone dwukolorowe . Badylki były czerwone a naroże żywopłotu żółte

Dzisiaj dzwioniłam do lekarza Kuby , bo katar nie odpuszcza a teraz przed wyjazdem na ferie się znacznie się nasilił i doszedł kaszel , temp nie ma dlatego nie panikuję i się nadal pakuję