Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na skraju sadu

Ogród na skraju sadu

Neska 21:48, 09 lut 2012

kaisog1 napisał(a)
Basiu chyba, że ktos jest tak "walnięty" jak ja i sadzi każdą z osobna. Ci co siali pewnie powiedzą, że się nie da ale zapewniam Was, że się da Tylko trzeba mieć kilkaset doniczek i maleńką wykałaczkę

No Gosia teraz to o mało z krzesła nie spadłam. Każdą OSOBNO!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra jak w tym roku mi się nie uda rozsada w przyszłym też będę taka "walnięta". W tym nie da rady wysiałam wszystkie. a przez cały rok będę się modlić o CIERPLIWOŚĆ
Igor 21:48, 09 lut 2012

Kasiu zwiedziłem Twój wątek i bardzo mi się podoba. czekam na tegoroczną wiosnę i fotorelację z niej. A , że tak zapytam - gdzie było robione avatarkowe zdjęcie? Jakoś kojarzę to miejsce ....ale pewnie to jest gdzie indziej
barbara_kraj... 21:48, 09 lut 2012

kaisog1 napisał(a)
Basiu chyba, że ktos jest tak "walnięty" jak ja i sadzi każdą z osobna. Ci co siali pewnie powiedzą, że się nie da ale zapewniam Was, że się da Tylko trzeba mieć kilkaset doniczek i maleńką wykałaczkę

No, w takim przypadku bez wykałaczki i kupy czasu ani rusz!))
Neska 22:01, 09 lut 2012

Igor napisał(a)
Kasiu zwiedziłem Twój wątek i bardzo mi się podoba. czekam na tegoroczną wiosnę i fotorelację z niej. A , że tak zapytam - gdzie było robione avatarkowe zdjęcie? Jakoś kojarzę to miejsce ....ale pewnie to jest gdzie indziej

Wawel
Dzięki za miła wsparcie. W tej chwili w moim ogrodzie jest bardzo mało rzeczy, którymi mogę się pochwalić. Małymi kroczkami walczę jednak z moim ugorem.
kaisog1 22:01, 09 lut 2012

Basiu miałam jeszcze pomocnika w postaci Kuby lat 2
Neska 22:03, 09 lut 2012

barbara_krajewska napisał(a)

No, w takim przypadku bez wykałaczki i kupy czasu ani rusz!))

Basiu i wielgachny parapet jest jeszcze potrzebny. Gocha gdzie Ty zmieściłaś te tysiące kubeczków?
Neska 22:04, 09 lut 2012

kaisog1 napisał(a)
Basiu miałam jeszcze pomocnika w postaci Kuby lat 2

Ja miałam pomocników w tym roku. Zosia siała wszystkie ziółka na szóstkę. Pawełek natomiast tak wszystko pomieszał, że nie wiem co z tego wyjdzie.
kaisog1 22:05, 09 lut 2012

Kasia parapet mam spory w dużym pokoju ale zawsze pod parapetem ląduję stół rozkładany z kuchni i jakoś się mieści. Część ląduje na klatce schodowej
Neska 22:07, 09 lut 2012

kaisog1 napisał(a)
Kasia parapet mam spory w dużym pokoju ale zawsze pod parapetem ląduję stół rozkładany z kuchni i jakoś się mieści. Część ląduje na klatce schodowej

Zdolniacha.
Ja myślę, że rozsadę pomidora wyniosę na strych. W tej chwili nic się nie da tam wynieść zbyt zimno.
kaisog1 22:09, 09 lut 2012

No ja w tym roku tylko warzywa będę siała. Z kwiatów chce ostróżki i to wszystko