Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 12:53, 11 maj 2014

aga_szsz napisał(a)
ja pier.... ale towar!!! By się wstydzili!
Carexy wyglądają lepiej, od moich, które dostałam, przynajmniej zdrowe liście, bo u mnie pociachane, suche.
Z reszty jestem rozczarowana wielkością Nawet chciałam sprawdzić, jaką miał podaną na stronie, ale tych traw już tam nie ma! A kupiłam Frostet Curls i stipię Pony tails.
Tak, jak się śmialyśmy, kupuje u Trawki i dzieli na 6
Tylko nie wiem, jakie sadzonki ma P. Trawka

Aga, ja się cieszę, że powoli na ten sezon kończę z zakupami - choć dopiero początek maja.... kto to wie....
Jagodaa 12:58, 11 maj 2014

Aneta1309 napisał(a)
Witaj, bardzo ładny ogród tworzysz podglądam od jakiegoś czasu. Trawki co tu można powiedzieć zanotowałam sobie gdzie nie kupować miałam podobną sytuację w ubiegłym roku z hortkami teraz muszę kupić miskanty ML i mam opory przed zakupami na allegro.

Dziękuję za miłe słowa, zawsze dodają energii do działąnia .

Z allegro różnie bywa, ja zwykle staram się korespondować ze sprzedawcą, jeśli coś mi się nie spodoba, nie kupuję od niego. W zeszłym roku kupiłam przepiękne sadzonki Silver Dollar od bardzo miłej Pani, więc nie ma reguły, wszystkie moje żurawki Obsidian, Gracillimusy, lawendę, turzyce i wszystko było bardzo dobrej jakości.
nieszka 12:58, 11 maj 2014

Jagodaa napisał(a)

Aga, ja się cieszę, że powoli na ten sezon kończę z zakupami - choć dopiero początek maja.... kto to wie....

Ja wiem Nie kończysz
Jagodaa 13:01, 11 maj 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Jagoda, jestem pod ogromnym wrażeniem,ale zmiany i kawał roboty za tobą,gratuluję
Zakupów trawkowych nie skomentuję,bo bym musiała użyć niecenzuralnych słów!
Dlatego ja sie boję kupować wysyłkowo nie widząc towaru.

Amazon Mist podziel na tyle ile ci jeszcze brakuje ,ona szybko przyrasta,ja wczoraj z jednej zrobiłam 12szt
Buziaki i miłej niedzieli

Dzięki Gabi! miło mi...

Dobrze wiedzieć o Amazonach, trochę miałam opory, ale wyjścia już nie mam, kolejnej partii nie kupuję.

Miłej niedzieli, choć u Ciebie pewnie też taka nieciekawa pogoda, jak u mnie....
Jagodaa 13:02, 11 maj 2014

nieszka napisał(a)

Ja wiem Nie kończysz

No i proszę... jak mnie łatwo przejrzeć... hehehe
Juzia 13:13, 11 maj 2014

Jagodaa napisał(a)
Ola, Jusia, Iwonka - sprawa mam nadzieję rozwiąże się w miarę pozytywnie, o ile można tak powiedzieć .

No i to najważniejsze!
Magda70 16:26, 11 maj 2014

Jagodaa napisał(a)

Muszę dokupić jeszcze 100szt, ale to już po budowie murku, bo żywopłot będzie do niego przylegał i mógłby się zniszczyć w czasie prac.

Jutro sadzę Amazony pod Daniki .

Ale fajnie je upchałaś
Magda70 16:29, 11 maj 2014

Jagodaa napisał(a)
Nic nie musisz mówić

ja powiem: dostałam informację, że moje TRAWY WCZORAJ ZOSTAŁY WYSŁANE! równiusieńkie 2 miesiące

Ktore to?? te z kapusty?? Bo ja potwierdziłam zamowienie ale odzewu z ich strony nie ma...masakra jakaś!

Edit Już doczytałam od kogo......hm...kicha a nie trawki...buuu
Jagodaa 17:25, 11 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Ktore to?? te z kapusty?? Bo ja potwierdziłam zamowienie ale odzewu z ich strony nie ma...masakra jakaś!

Edit Już doczytałam od kogo......hm...kicha a nie trawki...buuu

bywa.... widocznie przeliczyli się co do swoich możliwości i na szybko produkowali sadzonki .
aga_szsz 21:15, 11 maj 2014

Zdecydowałaś już czy murek czy grab za tą rabatą???