Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

ewa004 21:33, 10 maj 2014

Wiesz co ..nawet nie komentuje
aga_szsz 23:46, 10 maj 2014

ja pier.... ale towar!!! By się wstydzili!
Carexy wyglądają lepiej, od moich, które dostałam, przynajmniej zdrowe liście, bo u mnie pociachane, suche.
Z reszty jestem rozczarowana wielkością Nawet chciałam sprawdzić, jaką miał podaną na stronie, ale tych traw już tam nie ma! A kupiłam Frostet Curls i stipię Pony tails.
Tak, jak się śmialyśmy, kupuje u Trawki i dzieli na 6
Tylko nie wiem, jakie sadzonki ma P. Trawka
Aneta1309 10:25, 11 maj 2014

Witaj, bardzo ładny ogród tworzysz podglądam od jakiegoś czasu. Trawki co tu można powiedzieć zanotowałam sobie gdzie nie kupować miałam podobną sytuację w ubiegłym roku z hortkami teraz muszę kupić miskanty ML i mam opory przed zakupami na allegro.
Gabrysia_ 10:43, 11 maj 2014

Jagoda, jestem pod ogromnym wrażeniem,ale zmiany i kawał roboty za tobą,gratuluję
Zakupów trawkowych nie skomentuję,bo bym musiała użyć niecenzuralnych słów!
Dlatego ja sie boję kupować wysyłkowo nie widząc towaru.

Amazon Mist podziel na tyle ile ci jeszcze brakuje ,ona szybko przyrasta,ja wczoraj z jednej zrobiłam 12szt
Buziaki i miłej niedzieli
Jagodaa 12:34, 11 maj 2014

Ola, Jusia, Iwonka - sprawa mam nadzieję rozwiąże się w miarę pozytywnie, o ile można tak powiedzieć .
Jagodaa 12:39, 11 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Twoj ogrod będzie pokazowy! Żywopłociki buksikowe zachwycają a linie do sadzenia to pełna profeska! Zdzradź co ile sadziłaś.

Ps o sklepie i przesyłce nie pisze bo nerwa na takich mam.... A wystarczyłoby dobrze klienta obsłużyć i żyłby z rekomendacji....

Buksików nie sadziłam tym razem z miarką w ręku, za długo by to trwało . "Od frontu wybrałam takie ładniejsze, zabudowane od dołu, a w środek wstawiałam jak leci, w pewnym momencie i tak będzie je tylko od góry widać.

Na oko starałam się zachować 10cm odległości i tak też wyszło. Są posadzone co ok 10cm.
Jagodaa 12:43, 11 maj 2014

tusiawka napisał(a)
Ja ostatnio za pobraniem tylko rośliny kupuję. Na szczęście poza zmylonymi kolorami cebul nigdy się nie naciełam ale wolę nie ryzykować. Jak ktoś nie ma za pobraniem, to szukam innego.

To były pierwsze zakupy w tym sezonie, nie mogłam się doczekać i podeszłam do sprawy zbyt spontanicznie. Pierwszy raz spotkała mnie taka sytuacja, no może wcześniej jeszcze jedna - gdy zamiast hortensji Silver Dollar dostałam zupełnie inną (ale przynajmniej ukorzenioną i zdrową roślinę), może w tym roku uda się ją zidentyfikować .
Jagodaa 12:47, 11 maj 2014

Zeta napisał(a)
No tak to jest właśnie magia internetu .....zawiasy a tu ......hihi niespodzianka ...co to wogóle ...k.... jest?
Weź odeślij to chłopu .....bo on chyba sobie jaja robi jakieś
Nienawidzę takich oszołomów

Mnie się właśnie wydaje, że tego typu sprzedawcy bazują na tym, że ludziom nie chce się odsyłać zakupów, w przypadku roślin to dodatkowo bardziej skomplikowane. Paczka ciężka, opłata wysoka w stosunku do ceny roślin.
Ja jednak w tym przypadku powiedziałam - nie odpuszczam mu . Nie będzie ktoś ze mnie balona robił.
Jagodaa 12:49, 11 maj 2014

polinka napisał(a)

Przeczytałam tylko nazwę sprzedawcy z all.. i już czułam, że będzie nerw. Kasy za przesyłkę pewnie nie oddadzą ale za rośliny muszą i nie robią żadnej łaski. Kupujący ma 10 dni na oddanie towaru bez podania przyczyny.

Carexy ładne i ślicznie będzie wyglądać jak się rozrosną.
Na kilku wątkach już z Tobą rozmawiałam a do Twojego ogrodu jakoś jeszcze nie zajrzałam Właśnie się poprawiam i obiecuję poprawę

Hej Polinko, ja też Cię dobrze znam "z widzenia" - miło mi bardzo, że zajrzałaś.

Ciekawa jestem tych carexów, w wielu realizacjach bardzo mi się podobały, mam nadzieję, że ładnie się rozrosną w tym miejscu .

O sprzedawcy, chyba już wszystko napisałam, rozładowałam emocje .
Jagodaa 12:50, 11 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Wiesz co ..nawet nie komentuje

Mnie też, już się nie chce...