Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Juzia 10:37, 15 maj 2014

A gdzie masz te 14 m ??? Pokazywałaś?
aga_szsz 10:38, 15 maj 2014

Juzia_G napisał(a)

Ale busz nie jest zły

;D
a czy ja mówiłam, że zły??
Jagodaa 10:39, 15 maj 2014

Juzia_G napisał(a)
A gdzie masz te 14 m ??? Pokazywałaś?

...jeszcze nie czas na taki pokaz Nie pokazuję tego w prost, bo nie mam nerwów, unikam tego tematu. Zacznie się budowa garażu, to będę pokazywać i działać.

Na zdjęciach widać ten żółty dom, on ma 3 kondygnacje, ciągnie się ponad 10m w granicy tam za umbrami i serbami, za wierzbą.
aga_szsz 10:40, 15 maj 2014

Jagodaa napisał(a)

Dzięki

Daniusi tło mnie pociesza bardzo .

Hehehe, pM się śmieje, że tych zasłon się doczekam, jak mi zaczną środki z OFE na konto wpływać

dobre

Juzia 10:41, 15 maj 2014

Oj tam nie czas... każdy ma swoje trupy w szafie
Jagodaa 12:37, 15 maj 2014

nie pokazuje, nie myślę i już

kiedyś tam pokażę
Juzia 13:11, 15 maj 2014

No ok. Się nie stresuj
Ale pewnie nie jest tak źle...
Ja to mam truposze za garażem....że hoho
Madzenka 22:26, 15 maj 2014

Jagodaa napisał(a)

Marzenko, ale Ty masz przecież pięknie u siebie, co tu zmieniac?! Zaglądam codziennie, ale nie zawsze mam coś do powiedzenia . Od samego początku nie mogę wyjść z podziwu, że tak wszystko bujnie rośnie, też tak chciałabym... No i ta Twoja wiedza ogrodnicza...

Mój ogród nigdy nie będzie idealny, choćbym na głowie stanęła... Ja mam paskudne "otoczenie boczne", te mury w granicy doprowadzają mnie czasem do szału.... Z jednym na pewno sobie nie poradzę do końca i zawsze będzie zakłócać efekt. Muszę temu sąsiedzkiemu żółtemu molochowi podporządkować wiele działań i planów.

Co do uporządkowania.... coś w tym jest. Lubię działać logicznie, lubię mieć dobrze zroganizowaną moją działkę w pracy, nie lubię, gdy ktoś mi to psuje, uwielbiam mieć porządek w domu, ale nie zawsze radzę sobie z jego utrzymaniem , moje zorganizowanie/uporządkowanie chyba najbardziej przejawia się przy planowaniu remontów, budów i układaniu planów podróży..... Pamiętam zdziwienie pM-a, gdy mu przedstawiłam moją wizję na nasz pierwszy wspólny weekend - no co, sam chciał . Nawiasem mówiąć to był weekend na Dolnym Śląsku, więc na brak atrakcji nie można było narzekać .

Hi hi czyli ogrod odzwierciedla naszą naturę ah jakże ja lubię Twoj ogród.
U mnie na biurku w pracy tak jak w ogrodzie, najpierw robię balagan a potem generalny porządek ... I tak w kółko, taka zakręcona jestem.
Jagodaa 23:12, 15 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Hi hi czyli ogrod odzwierciedla naszą naturę ah jakże ja lubię Twoj ogród.
U mnie na biurku w pracy tak jak w ogrodzie, najpierw robię balagan a potem generalny porządek ... I tak w kółko, taka zakręcona jestem.

Ale pozytywnie zakręcona a to najważniejsze

a propos zakręcenia.... pM-owi właśnie kupiłam prezent urodzinowy... albo mnie przeklnie, albo się ucieszy - lot paralotnią , teraz muszę poszukać jeszcze czegoś normalnego...
Mathildis 01:40, 16 maj 2014

Jagodaa napisał(a)

Mati, ja pamiętam, że mam się do Ciebie wybrać. Ostatnio z czasem miałam kiepsko, albo organizacja czasu siadła , już sama nie wiem.

Faktycznie projekt z rusunku na ukończeniu Jeszcze murek i jesienią cebulowe. No i nie wiem do końca, czy kora, czy żwir.

Dzięki za wizytę i zapraszam częściej .

Jak dla mnie żwirek fajniejszy, ale niestety więcej pracy wymaga a ja teraz idę na wygodę i powiedziałam, że już nigdzie więcej kamyczków

a ta gratisowa trawa to perz nie jest przypadkiem (ze zdjęcia nic nie widać) ? Bo mnie to on się już ostatnio nawet śni