Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Zielona 23:24, 13 maj 2014

właśnie pamiętałam, jak wyglądały po zakupie i zdziwiłam się, jak zobaczyłam na rabacie. Myślałam, że może coś nowego tam wsadziłaś... /wybacz, jeśli pisałaś o fryzjerze. Nadrabiałam kilkudniową nieobecność i może mi umknęło, choć staram się czytać dokładnie/.

Nie sądzę, byś zaszkodziła carexom. Odbudują się i zapewne jeszcze ładniejsze będą. Sezon dopiero się zaczyna.
beta 09:15, 14 maj 2014

zaglądam...wiem co słychać...lecę dalej
Jagodaa 11:28, 14 maj 2014

Zielona napisał(a)
właśnie pamiętałam, jak wyglądały po zakupie i zdziwiłam się, jak zobaczyłam na rabacie. Myślałam, że może coś nowego tam wsadziłaś... /wybacz, jeśli pisałaś o fryzjerze. Nadrabiałam kilkudniową nieobecność i może mi umknęło, choć staram się czytać dokładnie/.

Nie sądzę, byś zaszkodziła carexom. Odbudują się i zapewne jeszcze ładniejsze będą. Sezon dopiero się zaczyna.

Marta, mnie się wydaje, że Tobie pomyliły się zakupy . Te Amazony, które kupiłam w tym dniu, w którym Ty Frosted Curls nie były przycinane, bo tego nie wymagały. Później dokupiłam drugą turę w innym miejscu i te już przycięłam, bo miały takie umęczone końcówki . Teraz powoli widzę, że ten równiutki pędzelek się szczępi, więc zaczynają rosnąć.
Jagodaa 11:29, 14 maj 2014

beta napisał(a)
zaglądam...wiem co słychać...lecę dalej

Miło mi, że zajrzałaś .
wietrzyk 18:14, 14 maj 2014

Dlaczego tak mało zdjęć ostatnio ???
Zielona 18:44, 14 maj 2014

I wszystko jasne Pięknie dziękuję za wyjaśnienia I znów jestem na bieżąco u Ciebie
Ivvvona 18:53, 14 maj 2014

Ja też nadrobilam kilka stron, parę dni człowiek nie zajrzy i już jest w tyle. Pooglądałam, pochichrałam się, żurawki wypasione, one chyba zakwitną na różowo ale może się mylę. Nowa rabatka z buksikami świetna. Pozdrawiam i lecę dalej nadrabiać zaległości
Jagodaa 19:43, 14 maj 2014

wietrzyk napisał(a)
Dlaczego tak mało zdjęć ostatnio ???

Asiu, wczoraj trochę nadrobiłam .

Poza tym, nic nowego się nie dzieje i nie ma co pokazywać .
Jagodaa 19:45, 14 maj 2014

Zielona napisał(a)
I wszystko jasne Pięknie dziękuję za wyjaśnienia I znów jestem na bieżąco u Ciebie

Nie ma za co . Ja u Ciebie też jestem na bieżąco z czytaniem i oglądaniem, jeszcze muszę nadrobić pisanie .
Jagodaa 19:48, 14 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Ja też nadrobilam kilka stron, parę dni człowiek nie zajrzy i już jest w tyle. Pooglądałam, pochichrałam się, żurawki wypasione, one chyba zakwitną na różowo ale może się mylę. Nowa rabatka z buksikami świetna. Pozdrawiam i lecę dalej nadrabiać zaległości

Iwonko, świat nieustannie gna do przodu

Żurawki bieżąco będę pokazywać, zobaczymy. Na razie mam wrażenie, że wszystko stanęło w miejscu. Było dość sucho i wcale nie za ciepło.