Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Zielona 21:46, 21 maj 2014

Ja spiekłam dzisiaj plecy... Cierpię bardziej z powodu pierwszej opalenizny niż zmęczenia po całym dniu spędzonym w ogrodzie a tez się nie oszczędzałam i z darnią walczyłam

Pozdrawiam, Jagoda
Jagodaa 21:59, 21 maj 2014

Wykop wieczorową porą

PS. Dziś nie miałam siły sprzątać...
monitka 22:01, 21 maj 2014

Widzę że ciąg dalszy nastąpił ja też utyrana dzisiaj. Zachciało mi się w tym upale przekopać nową rabatę.
malkul 22:14, 21 maj 2014

Twoja mega donica wymiata kocham beton nawet taki surowy
odpocznij pracuciu
Jagodaa 22:37, 21 maj 2014

Zielona napisał(a)
Ja spiekłam dzisiaj plecy... Cierpię bardziej z powodu pierwszej opalenizny niż zmęczenia po całym dniu spędzonym w ogrodzie a tez się nie oszczędzałam i z darnią walczyłam

Pozdrawiam, Jagoda

Pamiętam takie przypalenia baaardzo dobrze, staram się ich za wszelką cenę unikać , ale nie zawsze się da, albo pamięta o ryzyku. Szczególnie w ogrodzie łatwo o chwilę nieuwagi, wiem, byłam w zeszłym roku w paski przez to
Jagodaa 22:39, 21 maj 2014

monitka napisał(a)
Widzę że ciąg dalszy nastąpił ja też utyrana dzisiaj. Zachciało mi się w tym upale przekopać nową rabatę.

Jak już zaczęłam, to "muszę" to ciągnąć.... łoj.....

U nas też upał, dlatego trudniej się zabrać do pracy po powrocie do domu.
Jagodaa 22:43, 21 maj 2014

malkul napisał(a)
Twoja mega donica wymiata kocham beton nawet taki surowy
odpocznij pracuciu

Ja też bardzo lubię, ostatnio mi się Pani przypomniała, że przygotowali dla mnie ofertę do domu na beton na ściany, a ja nic... Tak się zaaferowałam tym ogrodem, że porzuciłam chwilowo prace w domu...

Odpocznę niebawem pM zabiera mnie na weekend .
leon60 22:47, 21 maj 2014

Zielona napisał(a)

No jakbym siebie widziała wszystko byłoby ok gdyby nie białe rękawiczki nieźle wyglądam
Jagodaa 22:55, 21 maj 2014

leon60 napisał(a)

No jakbym siebie widziała wszystko byłoby ok gdyby nie białe rękawiczki nieźle wyglądam

Zielona 08:04, 22 maj 2014

leon60 napisał(a)

Ola... jeśli to Cię pocieszy - wyglądam tak samo efektownie. Arystokratka z białymi dłońmi... hahaha... No i jeszcze ten blady dekolt i czerwone ramiona... Robotnik fizyczny najlepszej maści... z twarzą przy ziemi i plecami wygiętymi do słońca

Ale wiesz co... dzisiaj nawet mi przez myśl przemknęło, żeby rękawiczek nie zakładać... bo naprawdę wyglądam śmiesznie ale chyba wolę tę śmieszność od brudu wgryzionego do połowy paznokcia Rękawiczki przynajmniej trochę chronią.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies