Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

katiaxx 08:40, 08 wrz 2014

Jagodaa napisał(a)

Mam "ekipę", ale Kuzyn nieczasowy, a Tata niestety fizycznie za wiele nie może pomagać, musi się oszczędzać i pilnuję go, choć on jeszcze bardziej ruchliwy niż ja . W każdym razie będzie narada, a znając moją Rodzinę, wszyscy będą na tak i coś doradzą .

Tata może robić za Kierownika ważne żeby się znał, super że masz tylu pomocników.
malkul 08:53, 08 wrz 2014

Mnie się nei widzi dla twojego ogrodu ta inspirka toszki na tył wylewki, trza cosik poszukać bardziej do Was pasującego
Jagodaa 08:59, 08 wrz 2014

malkul napisał(a)
Mnie się nei widzi dla twojego ogrodu ta inspirka toszki na tył wylewki, trza cosik poszukać bardziej do Was pasującego

No coś Ty, ja absolutnie nie myślę o takiej formie i Toszka na pewno wie o tym. To ma być prosta betonowa ściana, a zdjęcie zakładam, ma być tylko jako przykład, że nic nie widać z tyłu.
Jagodaa 09:01, 08 wrz 2014

beta napisał(a)
Cześć...ja u ciebie a Ty u mnie...czytam o pomyśle na ścianę wodną...super...lubię nowe pomysły i nietuzinkowe rozwiązania w ogrodzie....będę podglądać...miłego tygodnia życzę

Ożywił mnie ten pomysł, bo ostatnio nie miałam zbyt weny na projekty i prace ogrodowe. Szkoda, że mam urlop wyjazdowy od jutra, bo już bym coś podziałała . Już zaczyna mi się znów spieszyć!

Miłego tygodnia!
Jagodaa 09:03, 08 wrz 2014

katiaxx napisał(a)

Tata może robić za Kierownika ważne żeby się znał, super że masz tylu pomocników.

Taka też mu pewnie przypadnie funkcja .
Jagodaa 09:19, 08 wrz 2014

Wczoraj miałam śmieszną wizytę pod płotem . Przyszły dwie panie i dyskutowały chwilę pokazując sobie coś na rabatach. Pies mnie zaalarmował, że coś się dzieje.
Nic by może nie było w tym szczególnego, gdyby nie to, że była to moja dość bliska sąsiadka, zwyciężczyni zeszłorocznej edycji konkursu na najpiękniejszy ogórd w moim mieście .
Juzia 16:19, 08 wrz 2014

Wyczuła konkurencję...hyhy
katiaxx 16:36, 08 wrz 2014

Jagodaa napisał(a)
Wczoraj miałam śmieszną wizytę pod płotem . Przyszły dwie panie i dyskutowały chwilę pokazując sobie coś na rabatach. Pies mnie zaalarmował, że coś się dzieje.
Nic by może nie było w tym szczególnego, gdyby nie to, że była to moja dość bliska sąsiadka, zwyciężczyni zeszłorocznej edycji konkursu na najpiękniejszy ogórd w moim mieście .

uuuuuu - nie jedz żadnego ciasta od nich
Jagodaa 17:01, 08 wrz 2014

Juzia_G napisał(a)
Wyczuła konkurencję...hyhy

haha, ja się do konkursu nie zgłaszam

Obstawiam, że pewnie obserwowały trawy, bo one jednak poza Ogrodowiskiem nie są specjalnie popularne, a już na pewno nie w takich ilościach .
Jagodaa 17:02, 08 wrz 2014

katiaxx napisał(a)

uuuuuu - nie jedz żadnego ciasta od nich

Hehe, jestem tak wytresowana, że od nieznajomych jedzenia nie biorę.