Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 23:06, 18 wrz 2014

Zielona napisał(a)
Wiesz co... w Twoim przypadku brak trawnika jest doskonały. Woda, światło - idealne pole manewru dla tych instalacji. Bo światło do ściany wodnej też pewnie pociągniesz?

Matko.... jeszcze światło...

To są dla mnie najprzyjemniejsze momenty tutaj: podświetl wiśnie, albo murek, myślałam, że to nie rabata tylko element wodny, ścianę na pewno podświetlisz... czasem nie pomyśli się o tym od razu lub wcale się nie pomyśli .

Tak, podświetlę . A z trawnikiem, jak wiesz, świadomie się nie spieszę .
Jagodaa 23:07, 18 wrz 2014

Zielona napisał(a)

No to jestem w podwójnym szoku!!! Takiej ceny za kopane się nie spodziewałam, a Ty piszesz, że one z doniczek. Interes życia jak nic

One są małe - serio .
Juzia 23:11, 18 wrz 2014

No gdzie małe? Kobieto!!! Żon mi tydzień temu kupił cisy David 20 cm...może nawet nie...po 18 zł!!!!

Interes życia! Serio!

Jagodaa 23:14, 18 wrz 2014

Oj już przestańcie . Nie sądzę, aby taka wielka i znana szkółka pozwalała komukolwiek robić u nich interesy życia .
Zielona 23:15, 18 wrz 2014

Jagoo... a gdyby tak woda ze ściany wpadała do kolejnej wody w "korytku"...? Hmm... I nad korytkiem, wyżej, zrobić wąską rabatkę na trawy zwieszające się nad wodę...
Jagodaa 23:17, 18 wrz 2014

PS. no to jeszcze Wam powiem, że dostałam dodatkowo 5% rabatu . Niech już Wam będzie, że interes życia .
Zielona 23:18, 18 wrz 2014

Jagodaa napisał(a)
PS. no to jeszcze Wam powiem, że dostałam dodatkowo 5% rabatu . Niech już Wam będzie, że interes życia .

i jeszcze powiedz, że kartę stałego klienta dostałaś, to będziemy się z Tobą na zakupy w tej szkółce umawiać
Jagodaa 23:21, 18 wrz 2014

Zielona napisał(a)
Jagoo... a gdyby tak woda ze ściany wpadała do kolejnej wody w "korytku"...? Hmm... I nad korytkiem, wyżej, zrobić wąską rabatkę na trawy zwieszające się nad wodę...

Gdy pierwszy raz pisałaś o połączeniu dwóch elementów wodnych, od razu była na ten temat dyskusja, bo sobie wyobraziłam takie dłuuuugie oko wodne. Przez zimę pomyślę, jakby to było z wykonaniem .

Aha.... czyli jeszcze donica do tego, takiej wizji nie miałam... Za wodą miał być cisowy "mur" do kompletu i pewnie jakieś trawy, ale na płaskim terenie .
Jagodaa 23:21, 18 wrz 2014

Zielona napisał(a)

i jeszcze powiedz, że kartę stałego klienta dostałaś, to będziemy się z Tobą na zakupy w tej szkółce umawiać

Kartę już mam, stąd rabat .
Zielona 23:24, 18 wrz 2014

Miałaś rację. Fajna zima przed nami. To, co zaplanowałam w zeszłym roku, zrealizowałam. Ciekawe, co przyniesie nowy sezon

edit:
a o Twoich elementach wodnych myślę tak, jakby były planowane u mnie Wiem, że nie będę ich miała, więc tym bardziej wkręciłam się w wymyślanie wyglądu Twoich
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies