Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 12:20, 07 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Dam rade dam rade w tym roku dam rade i nie oszaleje za nadmiaru wrazen, juz sie boje ...najbardziej mam stracha jak sie u mnie dzieje cos co musza zrobic inni na zamowienie .....wtedy zaczyna sie horror .....

Ja też zawsze mam ograniczone zaufanie do fachowców, czy zrobią tak, jak chcę. Najchętniej wszystko robiłabym sama , gdybym potrafiła i miała siłę .

Radę dasz, po prostu będziesz uczestniczyć w forumowych akcjach, tu raczej żaden termin Ci nie umknie . Cięcie lawendy, traw, cisów, nawożenie, opryski. Będzie ok .
lojalna_ 12:22, 07 sty 2015

To naprawde ogromna pomoc ....zwłaszcza dla takich boroków poczatkujacych
siakowa 12:26, 07 sty 2015

Jagodaa napisał(a)
.....
Radę dasz, po prostu będziesz uczestniczyć w forumowych akcjach, tu raczej żaden termin Ci nie umknie . Cięcie lawendy, traw, cisów, nawożenie, opryski. Będzie ok .

ooo na to i ja licze ale chyba jeszcze nie w tym roku
lojalna_ 12:28, 07 sty 2015

Tez analizowała wczoraj i juz widze ze nie wszystko dam rade ogarnac
siakowa 12:30, 07 sty 2015

np co nie Jola?
lojalna_ 12:34, 07 sty 2015

No jak bedziemy sie tak guzdrali z tym płotem to nie wiem czy zdaze wdłuz płotu zrobic rabaty a tam sporo tego ma byc ....najpierw graby a potem jeszcze nie wiem ale razem to 34m. Zas moze byc dziura. Temat grabów na drutach z drugiej strony domu to tez chyba sporo zachodu, musze najpierw przy samym murze donice podwyzszona wybudowac , tam jest spad i boje sie zeby w wodzie nie stały.....
siakowa 12:49, 07 sty 2015

Jola dasz rade, ja w ostatnim sezonie późno bo od maja zdązyłam z nawiezieniem ziemi sporo samochodow musiało przyjechać, z donicą dookoła domu, donica przy ściezce, donica i sciany murowane na tyłach ogrodu, ogrodzenie z przodu murowane, wyrównanie calego terenu, obsianie trawą wszytskiego, zrobienie kostki, wyrównanie czyli wykopanie niecki pod basen sezonowy i kilka nasadzeń w tym ok 30 tuji a to tylko ogród reszta działań zabierających czas była w domu więc dasz radę
siakowa 12:50, 07 sty 2015

jak zaczełamm wypisywac to az mnie korci żeby zdjęcia znaleźć z "przed" ale obawiam sie ze wtedy nie robiłam zdjęc
lojalna_ 13:27, 07 sty 2015

No to czapki z głów Tylko nas troche nie ma raz eMa raz mnie to mnie meczy juz widze jak czasu mało.

Koniecznie wrzuc fotki patrz jak u Jagody zmiany sie pieknie prezentuja
siakowa 13:40, 07 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
No to czapki z głów Tylko nas troche nie ma raz eMa raz mnie to mnie meczy juz widze jak czasu mało.

Koniecznie wrzuc fotki patrz jak u Jagody zmiany sie pieknie prezentuja

Jola nie migaj sie ja miałam 2 latka przyklejonego do jednej nogi a 7 latek ciągnął za drugą

Dasz rade tosz to wiosna ma sie w lutym zacząć masz ok 9 miesięcy jak zrobisz jedno to energia na drugie przyjdzie i bedzie pchac do przodu Pamietasz swoje zdjęcia z lezaczkami i zrobionym stolikiem a jak teraz wygląda