Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Iwony

W ogródku Iwony

barbara_kraj... 17:58, 04 maj 2014

asiach napisał(a)
A Iwonko, mam pytanie czy Ty zwiedziałaś już wszsytkie ogrody? I ile masz zaznaczonych wątków? Ja byłam tylko w niewielkiej części
A wiesz może ile ich jest?

Asiu, nie da się zwiedzić wszystkich ogrodów, jest ich ponad 800!
Najłatwiej przejrzeć wizytówki i wybrać te, które Cię zainteresują i przypadną Ci do gustu

Ps. pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Iwonę.
Ivvvona 18:30, 04 maj 2014

Dokładnie tak jak Basia napisała, z tym że ja ogrodowisko znałam już w 2011 i wtedy byłam na bieżąco w wielu wątkach (tylko czytałam) ale ilość wątków była kilkakrotnie mniejsza. Teraz mam zaznaczone kilkanaście w których coś piszę a kilka tylko czytam.
Anita1978 18:52, 04 maj 2014

To fajnie że zaglądasz akurat do mnie! Na tyle ogrodów! No aż dumna jestem
asiach 20:26, 04 maj 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Asiu, nie da się zwiedzić wszystkich ogrodów, jest ich ponad 800!
Najłatwiej przejrzeć wizytówki i wybrać te, które Cię zainteresują i przypadną Ci do gustu

Ps. pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Iwonę.

Dziękuję za info.
Ale sporo czasu mi zajmuje wrzucanie zdjęć, przeglądanie, odpowiadanie i podpowiadanie. Brakuje czasu na oglądanie następnych. Oglądam właściwie tylko tych osób, które do mnie zaglądały Chyba jestem za mało zorganizowana
Zrobię jakąś rewolujcję.
Może jakąś dasz radę jak robić, żeby mi szło sprytniej
Pozdrawiam
Ivvvona 20:40, 04 maj 2014

Anita1978 napisał(a)
To fajnie że zaglądasz akurat do mnie! Na tyle ogrodów! No aż dumna jestem

Anitko, masz powody do dumy, bo Twój ogród jest piękny.Ja go znałam już wcześniej, a gdy się zarejestrowałam to tym bardziej zaglądam
Ivvvona 20:58, 04 maj 2014

asiach napisał(a)

Dziękuję za info.
Ale sporo czasu mi zajmuje wrzucanie zdjęć, przeglądanie, odpowiadanie i podpowiadanie. Brakuje czasu na oglądanie następnych. Oglądam właściwie tylko tych osób, które do mnie zaglądały Chyba jestem za mało zorganizowana
Zrobię jakąś rewolujcję.
Może jakąś dasz radę jak robić, żeby mi szło sprytniej
Pozdrawiam

Asiu, mnie też dużo czasu zajmuje przeglądanie wątków i odpisywanie. Teraz chyba więcej czasu mi to zajmuje niż wtedy gdy nie byłam zarejestrowana. Doszło właśnie wgrywanie zdjęć, korespondencja. Na czytanie ulubionych wątków zostaje mało czasu, a zapewniam Cię że jest co poczytać i pooglądać Niestety nie mam patentu jak to ogarnąć.
Nikita 21:01, 04 maj 2014

Iwonko, przespacerowała się po twoim ogrodzie i w szoku jestem!!! Ślicznie u ciebie, żurawki cudowne (kiedy moje takie urosną…sadzone były w piątek), a buk Tricoolor takie duże liski już ma…mój jeszcze się zastanawia…wypuścić, czy nie wypuścić???
Pozdrawiam majowo.
Ivvvona 21:40, 04 maj 2014

Nikita, dzięki za odwiedziny, żurawki urosną, ani się obejrzysz
Ivvvona 19:56, 05 maj 2014

Dzisiaj miałam wyjątkowo miłe popołudnie, odwiedziła mnie Basia Krajewska. Najpierw były zakupy w szkółce, a potem spotkanie u mnie. Rozmawiało nam się tak miło i na tyle tematów, że czas szybko ( za szybko ) zleciał. Dostałam też piękny prezent - książkę o różach z bardzo miłą dedykacją. Niestety gapa ze mnie i nie mam ani jednego zdjęcia
Jeszcze raz dziękuję Ci Basiu

Zakupy jutro pewnie będą posadzone to wtedy obfocę.
barbara_kraj... 22:14, 05 maj 2014

Iwonko, i ja dziękuję za pomoc w dotarciu do radomskiej szkółki oraz za miłe przyjęcie nas i pokazanie pięknego ogrodu. Nie martw się, zdjęcia wstawiłam u siebie, ale mogę i u Ciebie. Poza tym mogę Ci je przesłać