Witaj Grażynko, bardzo mi miło że tak postrzegasz mój ogród. Owszem ma juz swoje lata ale czy jest dojrzały? Niektóre rabaty są młode 2-3 lata ,bo pod wpływem Ogrodowiska zaczęłam duże zmiany. Masz rację że Radomsko to zagłębie stolarskie. Może po meble nie musisz już jeździć ale do mojego ogrodu zapraszam jak najbardziej
Ale wróblaki kąpiele urządzają .Kolorki cudo A co to za kfffiotek czerwony na pierwszym planie na 159 stronie ????? to nie jest róża ????Buziole nareszcie spadł deszcz
Moje, kupione w tym samym miejscu co Twoje, mają bardzo ładne przyrosty ale jakby się pozapadały a u jednego liście dolne zrobiły się żółte. Wczoraj zrobiliśmy akcję dosypywania ziemi pod nie i okazało się, że pod moimi rododendronami przebiega krecia autostrada
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Iwonko, dzięki Tobie poznałam roślinkę która zwie się Rodgresja bedę jej szukać A gdzie kupiłaś różę G.Hamilton ? To znaczy pytam o ewentualne sklepy w internecie. Mam wiele angielek ale tej akurat nie posiadam, chociaż the alnwick (tak myslę) jest do niej podobna. A może bardziej heritage ?
Pięknie prezentują się białe rozchodniki, nie miałam i nadal nie mam.
Moje różowe rozchodniki pożarły opuchlaki Nie doczytałam byś miała z nimi problem, na szczęście.
Widziałam Cię na spotkaniu u naszej Bogdzi Może i my się kiedyś poznamy
A z Radomska mam sypialnię