Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród....czyli bardzo wredny kawałek planety;)

Mój ogród....czyli bardzo wredny kawałek planety;)

Gardenarium 21:56, 02 lut 2011

Będą nowe fotki, ciekawe jak tam bez Ciebie sobie dają radę?

Instagram Ogrodowiska
Emilianoparm... 23:10, 02 lut 2011

nie wiem czy będą w sumie u mnie czas stoi widoki jota w jotę takie same jak ostatnio, aż się zdziwiłem tym faktem
Gardenarium 23:35, 02 lut 2011

Idzie odwilż. Ja czekam z utęsknieniem, żeby trochę zielonego zobaczyć.

Instagram Ogrodowiska
barbara_karb... 16:28, 04 lut 2011

Przeczytałam od deski do deski z zapartym tchem !!!!!!!!!!!!!!!!
Zajęło mi 3 godziny......... nie ugotowałam obiadu .......... R E W E L A C J A !!!!!!!!!!!!!
G R A T U L A C J E PANIE MAGISTRZE - INŻYNIERZE !!!!!!!!!!!!!!!!
A ja, biedny ogrodnik-samouk chciałam zaimponować moim ogrodem !
Mimo to jestem nadal dumna ze swojego ogródka !
Umieściłam mój ogród na mapie ogrodów . Emiliano jesteśmy prawie dokładnie na przeciwnych krańcach Polski .Zazdroszczę Ci tych pięknych kamieni .Ja mam tylko otoczaki ze strumienia .Wszystkie ochy i achy na temat zdjęć i opisów wypełniają wszystkie wolne miejsca tego postu !!! Zapraszam w Bieszczady !!! Pozdrawiam i jeszcze raz GRATULUJĘ )))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emilianoparm... 16:59, 04 lut 2011

Dziękuję Barbaro.
Widzisz, tak to już jest że jedni by chcieli otoczaki ze strumienia a inni granity lodowcowe u mnie kamieni jest sporo a kwiatów na razie jak na lekarstwo, czego nie można powiedzieć o Twoim ogrodzie, gdzie mimo ciężkich warunków bardzo dobrze się rozwijają...osobiście myślę że to za sprawa sympatycznej ogrodniczki, która je tam wsadziła
Emilianoparm... 17:51, 04 lut 2011

Szanowna Rodzino Barbary!!
Z całego serca przepraszam za to, że założyłem ten wątek przez co nie jedliście dzisiaj obiadu. Nie było to moim zamiarem, nigdy nie przeszło mi przez myśl, że mógłbym w ten sposób kogokolwiek skrzywdzić. Nie gniewajcie się na Barbarę, ona również nie chciała....a przede wszystkim nie gniewajcie się na mnie, gdyż ja nie chciałem jeszcze bardziej niż Ona
barbara_karb... 19:29, 04 lut 2011

))))))))))))))))))))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja rodzina się nie gniewa !! Mąż sam wziął sobie wczorajszą )) zupę , ja się odchudzam ) ,a syn już z nami nie mieszka .Niemniej dziękuję za troskę ))))))))
Teraz czytam inne wątki podziwiam i zazdroszczę ))............ i nie mogę się już doczekać wiosny ,żeby wprowadzić w życie nowe pomysły, które przyszły mi do głowy pod wpływem tej lektury .........
Najgorsze jest to ,że ja w moim ogrodzie chciałabym mieć wszystko co mi się gdzieś spodoba ..............,a przecież nie można mieć wszystkiego )))))))))))))))
Czekam na CDN )))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gardenarium 21:24, 04 lut 2011

Basiu w żadnym wypadku u nas nie trzeba się niczego wstydzić. Wiem, że potrafimy się zachwycać nawet szczerym polem i budową, wszak sami to wszyscy przechodziliśmy, urządzanie ogrodu też, albo nas to czeka. Pokazuj, co masz, uczta dla naszych oczu

Instagram Ogrodowiska
badara 13:05, 06 lut 2011

Emilu,przeczytałam twój wątek,mogę powiedzieć tylko ,jak fajnie ,że takie chłopaki istnieją naprawdę .
hanka_andrus 22:53, 07 lut 2011

Istnieją,istnieją i na dodatek nie na kamieniu się rodzą,ale kamienie uważają!