Hej Aga. Jeśli wydaje Ci się, że nie masz gości zajrzyj do statystyki:
https://www.ogrodowisko.pl/forum/search?utf8=%E2%9C%93&q=vagnieszka&search_in=topics&commit=Szukaj
Watek Twój był otwierany ponad 4300 razy, spodziewałabyś się tylu wejść do swego ogródu w realu? ja też kiedyś miałam ochotę zamknąć wątek, bo wydawało mi się, że trochę sama ze sobą piszę. Najpierw powstrzymała mnie chęć prowadzenia czegoś w rodzaju pamiętnika zmian. Potem co troszkę ktoś się odzywał, że cicho podgląda, i w końcu zobaczyłam statystykę. Tyle cichych odwiedzin. Ostatnio jak przez chwilę śledziłam to wejść koło 1000-1500 tygodniowo.
Ja 13tą stronę wątku osięgnęłam po roku, Tobie udało się w pół roku. Pisz więc i dokumentuj w wątku obrazy zmian, po roku , dwóch zadziwisz się. Ja juz tu jestem 3 rok, niemal co dzień
A roślinek doczekasz się, niesamowicie wszystko szybko rośnie, niedługo będziesz potrzebować sekatora do prześwietleń. Zajrzyj u mnie ile mam żurawek. Prócz kilku limonkowych, wszystkie inne odmiany rozsadzane z jednej sadzonki.Kupionych może 10 szt obecnie mam w ogrodzie ponad setkę. Kilkadziesiąt sztuk wyhodowanych hortensji, sporo lawendy, każdą kupioną trawę dzieliłam na 2 lub 4, byle mieć więcej sadzonek.
Pięknie rabaty powycinałaś (moja pięta achillesowa) i ogród pięknie zazielenił się dzięki trawnikowi. Pozdrawiam i czekam na dalsze fotorejacje

. Możesz być pewna, że nawet jak się nie odzywam to zaglądam