Katrina znam takie przypadki ja w ogrodzie właściwie od dzieciństwa,muszę przyznać,że nie zawsze llubiłam pracę w ogrodzie,szczególnie wtedy jak rodzice zaciagali do roboty dopiero po czasie zauważyłam że lubię robić w ogrodzie trzymam kciuki za metamorfozy
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale ostatnio gonię czas i pewnie z tego względu odsuwam w czasie założenie swojego wątku Ale już teraz szczerze zapraszam i pozdrawiam serdecznie
myślałam o czerwonych , białych, ewentualnie fioletowych. Chcę duże posadzić, właśnie przeglądam ofertę szkółki 10 km ode mnie, jest bardzo dobrze zaopatrzona, tyle jest różnych odmian, że ciężko coś wybrać a u Ciebie jak prace idą ? w ogóle jak dużą masz działeczkę?
Witaj w Twoim ogrodzie nie trzeba zmian, takie okazałe rośliny juz prezentują się pięknie u mnie natomiast jest mnóstwo pracy do wykonania, ale nie przeraża mnie to, chcę żeby było przyzwoicie, wszystkiego w jeden sezon nie zrobie, ale powoli do celu
o matko! właścicel TAKIEGO ogrodu pisze, że mój jest piękny! Ojjj chyba mu daleko sporo pracy przede mną, ale może uda się zrealizować chociaż część planów na ten sezon