Jutro wkleję... brzydkie to to będzie ale nie dam diabłom ani jednej kuleczki...Pierwszy raz tak robimy i nie mamy już czasu na coś lepszego...mąż wrócił do pracy a te diabły czekają na każdą dojrzewającą kuleczkę...
Pozdrawiam
Spoko jak będzie ładna pogoda to zrób zdjęcie tych zasiek Ciekaw jestem Waszych rozwiązań
Ja też od tygodnia mam szkodnika ale nielotnego tylko podziemnego Kret tak strasznie mi ryje między rabatami że już nie mam siły Do tej pory go tolerowałem i tylko ugniatałem tunele stopą ale dzisiaj dziad wstrętny przeszedł sam siebie Rośliny mi leżały na wierzchu i zdechły od tego słońca Powiedziałem koniec dobroci Zalałem tunele hektolitrami wody i zasypałem ziemią Ciekaw jestem co jutro rano zastanę Jak nie poskutkuje to jadę po chemie i koniec z jego żywotem
Madziu kwiaty piękne Ja pomidorki ze słomy już konsumuje Moje rączniki w tym roku też szaleją ale musze je jeszcze czymś podsypać bo podobno są żerne Zasieki ful wypas chyba żaden kos tam nie wleci na poczęstunek Spore te budynki sąsiadów prawie domki i tak blisko granicy ?