Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Flower1 17:43, 18 gru 2015

Piekne swiateczne ozdoby
Agania 19:35, 18 gru 2015

Nallar napisał(a)
Dla poprawienia nastroju wywlekłam kilka ozdób.

Wiesz jak mi poprawić humor, dzisiaj miałam ciężki dzień, twoje szydełkowe bałwanki i figurki z modeliny aż mnie rozweselają
dzięki
Katkak 20:11, 18 gru 2015

Ale ślicznie wyglądają te świeczniki adwentowe w oknach. Ewcia kopnij tą depe w doope
Dorota123 21:21, 18 gru 2015

Nallar napisał(a)

Wstawiaj i wcale się nie przejmuj tym co ludziska pomyślą. Robisz piękne rzeczy i jeszcze dzielisz się pomysłami. Nikomu nic nie zabierasz ani nie bronisz robić to co lubi.
Sama widzisz że ja też ciągle coś "tworzę" i wstawiam, może ktoś z zaglądających złapie bakcyla i zrobi coś dla siebie....
Ozdób przed domem szkoda ale i takie zdarzenia uczą nas rozumu, nie rozpaczaj, w przyszłym roku zrobisz nowe i staranniej je zabezpieczysz.

Proszę, jeśli zrobisz coś nowego wstaw zdjęcia.

No to jutro wieczorem będą nowe foty.
anabuko1 21:24, 18 gru 2015

Ach u ciebie już nastrojowo, świątecznie,ślicznie.
Ja dziś tylko dekoracje witrażowe na szybkach, takie z szablonu i sztucznym śniegiem na szybkach zdążyłam zrobić, i potem do pracy.Nie dawno wróciła, bo jeszcze inne sprawy i już nic się nie chce.A jutro też do pracy
Nallar 21:28, 18 gru 2015

Katkak napisał(a)
Ale ślicznie wyglądają te świeczniki adwentowe w oknach. Ewcia kopnij tą depe w doope

Adwentówki stoją w każdym oknie.
Jak bym wiedziała gdzie depa ma doope to już dawno dostałaby kopa. Nadal mnie trzyma i strasznie męczy
Nallar 21:29, 18 gru 2015

Dorota123 napisał(a)

No to jutro wieczorem będą nowe foty.

I tak trzymaj.
Tylko jak ja wytrzymam do jutra?
Nallar 21:40, 18 gru 2015

anabuko1 napisał(a)
Ach u ciebie już nastrojowo, świątecznie,ślicznie.
Ja dziś tylko dekoracje witrażowe na szybkach, takie z szablonu i sztucznym śniegiem na szybkach zdążyłam zrobić, i potem do pracy.Nie dawno wróciła, bo jeszcze inne sprawy i już nic się nie chce.A jutro też do pracy

Aniu ja z tych co to siedzą w domu, pewnie gdybym musiała iść do pracy też wiele rzeczy robiłabym z opóźnieniem. Jestem pełna podziwu dla kobiet pracjących zawodowo, zajmujących się domem, ogrodem ja chyba nie dałabym już rady.
Życzę Ci Aniu abyś szybciutko uporała się ze wszystkim
Ciekawa jestem czy zrobiłaś już pierogi dla córci.
Nallar 22:27, 18 gru 2015

Przypomniało mi się że to forum tematów ogrodowych, więc wstawię zdjęcia "zielone" z ostatniej chwili.
Znowu mam kwiaty w grudniu.

MUZA 23:44, 18 gru 2015

Nallar napisał(a)
Przypomniało mi się że to forum tematów ogrodowych, więc wstawię zdjęcia "zielone" z ostatniej chwili.
Znowu mam kwiaty w grudniu.

Niesamowite w tym roku grudzien pełen niespodzianek a u mnie fiołki zakwitły;_) szaleństwo.